EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1656 tot 1660 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 1 augustus 2015

Bitcoins ‘maken': de moderne mijnwerker steekt het GOUD in eigen zak

Justin Bons uit Nieuw Zeeland is één van de zogenaamde 'home miners' dat wil zeggen dat hij zelf Bitcoins delft met behulp van gespecialiseerde apparatuur. Justin verdient hier goed mee maar hij doet het volgens eigen zeggen niet alleen voor het geld maar ook voor het idee achter Bitcoin. Peter de Ruiter heeft een artikel geschreven op Frankwatching waarin hij verder ingaat op Justin en zijn "hobby" en waarin hij goed uitlegt wat mining nu precies is.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 juli 2015

24 karaat over daling GOUDprijs en GOUDmijnen

De daling van de GOUDprijs roept veel vragen op. We stelden GOUDkenner en gastschrijver 24 karaat een aantal vragen over de recente prijsdaling en de malaise in de GOUDmijnsector. Volgens hem zitten de financiële media ernaast door de daling van GOUD in verband te brengen met een mogelijke renteverhoging in de VS.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 31 juli 2015

Yamada: GOUD kan uiteindelijk naar $ 800

De GOUDprijs zakte maar liefst 13 van de laatste 15 handelssessies. Ook deze week slaagt het edelmetaal er niet in te bouncen vanaf de dieptepunten. Een voorzichtig optimistische Fed en degelijke Amerikaanse GDP-cijfers houden GOUD onder de $ 1.100.

En dat zou nog wel eens erger kunnen worden, zo stelt de bekende technische analiste Louise Yamada:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Albert Edwards: "GOUD is een must-have"

Veel banken zijn de laatste tijd erg negatief over GOUD, maar Albert Edwards van Société Générale blijft bijzonder positief over het edelmetaal. In zijn laatste update aan klanten van de bank schrijft hij dat GOUD een geweldig instrument is om in bezit te hebben voor de komende financiële crisis.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Leverage op GOUD Comex naar record

Het aantal claims op iedere troy ounce GOUD in de COMEX is de afgelopen periode naar recordhoogte gestegen. Voor iedere troy ounce fysiek GOUD in de COMEX circuleren op dit moment 116 claims. Zo lang er handel is in GOUDcontracten blijft de papieren GOUDprijs de waarde van fysiek GOUD bepalen. Deze situatie zal pas veranderen op het moment dat het aanbod van fysiek GOUD opdroogt en het edelmetaal tegen andere prijzen verhandeld wordt dan de GOUDcontracten.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs