Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 1656 tot 1660
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Chinese vraag naar GOUD stijgt komende jaren met 25%

Als we de World Gold Council mogen geloven, dan zal de vraag naar GOUD vanuit China in de komende jaren fors stijgen. Sterker nog, de World Gold Council stelt dat de Chinese vraag naar GOUD de vraag vanuit India, waar vorig jaar nog de grootste vraag naar GOUD vandaan kwam,  zal overstijgen. De organisatie verwacht dat de Chinese vraag naar GOUD in de komende 4 jaar met ongeveer 25 procent zal stijgen doordat de Chinese bevolking steeds rijker wordt.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Rusland koopt 30 ton GOUD bij

De centrale bank van Rusland heeft in maart 30 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, de grootste maandelijkse aankoop sinds september vorig jaar. De eerste twee maanden van dit jaar besloot de centrale bank nog even te wachten met GOUD kopen, maar met de toevoeging van 30 ton GOUD is duidelijk geworden dat Rusland nog steeds meer GOUD wil hebben.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Market Update (21 april 2015)

Griekse overheid heeft bijna geen geld meer om salarissen te betalen, maar dat is volgens ECB geen reden voor een ‘Grexit’. Verder in het nieuws: Venezuela krijgt een noodlening van $5 miljard van China, centrale bank van Mexico maakt zich zorgen over het klimaat van extreem lage rentes, Rusland koopt 30 ton GOUD bij en Chinezen beginnen met verbeteren van handelsroutes naar Europa en Rusland.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 april 2015

Mysterie van China’s GOUDstapel zal weldra onthuld worden

China’s druk om de Amerikaanse dominantie te doorbreken in de wereldhandel en financiële wereld vereist zeer veel lobbywerk maar in eerste instantie vooral een degelijke rugzak aan financiële middelen, in dit geval GOUD — zeer veel GOUD….

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 20 april 2015

Miljoenen aan GOUD en zilver belanden jaarlijks op de vuilnisbelt

Volgens een onderzoek van de universiteit van de Verenigde Naties is er vorig jaar wereldwijd 1.000 ton zilver en 300 ton GOUD in de vorm van elektronisch afval op vuilnisbelten terechtgekomen. Deze twee edelmetalen worden vanwege hun goede elektrische geleiding gebruikt in tal van elektrische apparaten. Met de juiste installaties kunnen vrijwel alle metalen uit het afval gerecycled worden, maar dat gebeurt in heel veel landen nog niet.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$