EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
32
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1661 tot 1665
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Texas haalt GOUD terug uit New York

Met de acceptatie van een nieuw wetsvoorstel mag Texas een eigen GOUDkluis bouwen voor de opslag van edelmetalen. Zodra deze kluis gereed is komt er $1 miljard aan GOUD in te liggen dat nu nog bewaard wordt bij de New York Federal Reserve.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Walhalla voor GOUDkevers in de maak

Er beweegt iets in Texas: de statelijke overheid staat op het punt om een fonds op te richten dat investeerders zou toelaten om zilver,  GOUD, en een aantal andere edelmetalen op te slaan buiten de federale bankenreguleringen om. Dat zou revolutionair zijn.

Als het fonds er komt, en als het daarenboven een succes wordt, zou Texas GOUDen en zilveren certificaten in omloop brengen. Met andere woorden: een parallelle, statelijke munt die gekoppeld aan een zuivere bimetalen standaard de concurrentie met de dollar zou kunnen aangaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

Grondstoffen: Winsten tot 1.000 % zijn niet uitgesloten

Grondstoffen zijn niet bepaald een succesverhaal de laatste jaren: suiker, zilver, maïs, aardgas, sojabonen, koper, aluminium, GOUD, nikkel, koffie, … al deze grondstoffen noteren vandaag lager dan 3 jaar geleden en de meeste staan zelfs 20 % of meer lager.

Maar er broeit iets onder de grondstoffen. What goes up, must come down … maar dit geldt evengoed andersom. Er komt een moment dat grondstoffen terug tot de lievelingen op de beurs zullen behoren en dat moment is misschien wel dichterbij dan je denkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

Een forse uitbraak van de GOUDprijs kan niet lang meer uitblijven

Het slechtste wat je nu kunt doen … is GOUD verkopen. Dit is waarom. De GOUDprijs stagneert al enige tijd, het zit gevangen in een trading range tussen $ 1.170 en $ 1.250. Nochtans zijn er achter de scène krachten aan het verzamelen die de GOUDprijs fors hoger kunnen duwen. We zetten ze even op een rijtje:

# China creëert een GOUD investeringsfonds voor centralen banken. Meer dan 60 andere landen hebben al in dit fonds geïnvesteerd. Dit fonds moet $ 16 miljard ophalen om te investeren in GOUDmijnen in de Silk Road regio.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

Koopsignaal in zilver?

De zilvermarkt is redelijk klein waardoor de impact van enkele grote kopers of verkopers niet te onderschatten is.

De zilvermarkt is redelijk klein waardoor de impact van enkele grote kopers of verkopers niet te onderschatten is.

Sommigen zijn zelfs van mening dat de kleine zilvermarkt nogal makkelijk te manipuleren is.

Grote banken zoals JP Morgen zouden er niet voor terugdeinzen om deze markt volledig naar hun hand te zetten.

Je kan denken wat je wil van dergelijke manipulaties maar het is in ieder geval opvallend hoe de zilverprijs omhoog lijkt te schieten nadat de shortposities een hoogtepunt bereiken.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs