Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1671 tot 1675
Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 7 mei 2015

Liquiditeit GOUDmarkt droogt op

Het totale volume aan GOUD dat verhandeld wordt op de spotmarkt daalde onlangs naar het laagste niveau in een jaar tijd, zo meldt Reuters. Banken handelen minder GOUD op de wereldwijde spotmarkt voor het edelmetaal, waardoor grote klanten terughoudend zijn geworden met het doen van grote transacties.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 6 mei 2015

GOUDprijs daalt door uitspraken Yellen en slecht banencijfer

De GOUDprijs en de zilverprijs gingen woensdagmiddag fors onderuit tijdens een toespraak van Federal Reserve voorzitter Janet Yellen. De dollar zakte verder weg tegenover de euro, waardoor de edelmetalen in onze valuta goedkoper werden. De GOUDprijs daalde met 1,75% naar €1.047,63 per troy ounce, terwijl de zilverprijs met 2% daalde naar ongeveer €466 per kilo. Ook een teleurstellend banencijfer had impact op de prijzen van beide edelmetalen.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: woensdag 6 mei 2015

Nieuwe ‘crypto currency’ gedekt door GOUD

Op 25 mei lanceert het bedrijf Anthem Vault een nieuwe variant op bitcoin die gedekt is door fysiek GOUD. Deze cryptocurrency variant is vernoemd naar de econoom en Nobelprijswinnaar Friedrich Hayek van de Oostenrijkse economische school. De virtuele munt gaat door het leven als de ‘Hayek’ en heeft een waarde van 1 gram GOUD.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 6 mei 2015

Market Update (6 mei 2015)

Een greep uit het laatste nieuws: IMF dringt aan op gedeeltelijke kwijtschelding Griekse schulden, bouwbedrijven zien Nederlandse huizenmarkt aantrekken en handelstekort VS loopt op door sterke dollar. Verder in het nieuws: China gaat zich bemoeien met de GOUDprijs fixing, de World Gold Council publiceert nieuw overzicht GOUDvoorraden en euro wordt sterker door hogere rente op Duitse staatsleningen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 6 mei 2015

Er is een nieuwe Bitcoin op komst … nu gedekt door GOUD!!

Bitcoin is veruit de meest bekende cryptovaluta maar sinds de opmars van deze nieuwe vorm van geld zijn er al vele andere cryptovaluta’s de revue gepasseerd. Maar geen kan tippen aan de populariteit van Bitcoin. Hier kan echter snel verandering in komen want op 25 mei wordt er een nieuwe cryptovaluta gelanceerd maar nu gedekt door GOUD.

Anthem Vault, een bedrijf gespecialiseerd in metalen en technologie, lanceert op 25 mei  de ‘Hayek’ – genoemd naar de Nobelprijs winnende Oostenrijkse econoom Friedrich Hayek. Deze cryptovaluta wordt gewaardeerd op 1 gram GOUD aan de dagprijs van GOUD. Op deze manier wil Anthem Vault van de ‘Hayek’ een veiligere haven maken dan de Bitcoin.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$