EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1681 tot 1685 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 7 augustus 2015

Run op zilver en GOUD

Er lijkt steeds meer bewijs te komen van een wereldwijde run op zilver en GOUD. Sinds midden juni is de vraag naar fysiek zilver en GOUD omhooggeschoten.

Er lijkt steeds meer bewijs te komen van een wereldwijde run op zilver en GOUD. Sinds midden juni is de vraag naar fysiek zilver en GOUD omhooggeschoten.

In de GOUDhandel heb je in principe 2 aansturende factoren: De Love Trade en de Fear Trade. The Love Trade wordt gekenmerkt door de aankoop van GOUD voor bruiloften, culturele feesten etc. Historisch gezien begint de Love Trade begin augustus wanneer internationale festivals en feestdagen, zoals Diwali, Kerstmis en het Chinese Nieuwjaar de vraag beginnen te sturen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 augustus 2015

JP Morgan vult GOUDvoorraad Comex aan

Door de ontwikkelingen van de laatste weken werd er in de blogosphere al volop gespeculeerd op een mogelijke default van de Comex. JP Morgan maakt in één klap een einde aan de geruchten over een default. Het nieuwste voorraadoverzicht van de Comex laat zien dat JP Morgan in één klap haar vrij beschikbare GOUDvoorraad heeft uitgebreid van 362.000 naar 643.000 troy ounce, een toename van 78% in één dag.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 7 augustus 2015

Barrick Gold bereidt zich voor op lagere GOUDprijs

Barrick Gold, de grootste GOUDmijn ter wereld, bereidt zich voor op een GOUDprijs van $900.

Lees verder op TheBullionHouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 augustus 2015

Video: Lawrence Reed over GOUD, zilver en de Depressie van 1893

De tweede grootste depressie uit de Amerikaanse geschiedenis was de crisis van 1893. Deze crisis is extra interessant om te bestuderen, omdat deze crash gepaard ging met een crisis in het bimetalen geldsysteem.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 6 augustus 2015

Wat voegt GOUD toe aan een beleggingsportefeuille?

Op basis van de resultaten uit het verleden kunnen we concluderen dat het zeer nuttig is om GOUD aan een beleggingsportefeuille met aandelen en obligaties toe te voegen. Een kleine weging van 5% zorgde de afgelopen veertig jaar voor meer rendement en minder risico dan een portefeuille zonder GOUD.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs