Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 1681 tot 1685
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 29 april 2015

GOUD: mogelijk de laatste keer dat u zo goedkoop kunt instappen

Staat de wereld op het punt de echte reserves van de Chinese GOUDvoorraad te kennen. De laatste keer dat China een update gaf, was in 2009. Iedereen weet dat China ondertussen meer reserves heeft, maar niemand weet hoeveel. Het grootste mysterie van de financiële wereld kan binnenkort onthult worden.

Chinese GOUDmijnen zijn al 8 jaar op rij de grootste producenten van GOUD ter wereld. In 2014 was er een productie van 452 ton. Een deel van dat GOUD zal ongetwijfeld verkocht geweest zijn aan de Chinese overheid.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 april 2015

Waarom hamstert JP Morgan zilver?

De GOUDvergelijken.nl//kopen/1-troy-ounce-zilver-maple-leaf-munt" title="Zilverprijs" alt="Zilverprijs">zilverprijs ging gisteren 4% hoger. Dat is de grootste stijging op dagbasis van de voorbije maanden.

Opvallend ook dat de stijging er komt nadat ons vorige week berichten bereikten dat één van de grootste banken in de wereld zilver aan het hamsteren is.

De zilvervoorraad die JP Morgen accumuleerde, is inmiddels 55 miljoen ounces groot.

De voorbije twee alleen al kocht de bank meer dan 8 miljoen ounces zilver via Comex.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 27 april 2015

GOUD en Zilver dalen na beter dan verwachte cijfers woningmarkt

GOUD en zilver dalen na goede cijfers over de bestaande woningverkopen in de VS. De verkoop van bestaande woningen in de VS kwam hoger uit dan de markt had verwacht. De bestaande huizenverkopen stegen vorige maand ten opzichte van februari met 6,1%. In totaal werden er 5,19 miljoen huizen verkocht. De markt ging uit van een cijfer van 5,03 miljoen. Ook steeg de gemiddelde prijs van een woning met 7,8% ten opzichte van dezelfde periode in 2014.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 april 2015

Venezuela en El Salvador verkopen GOUDreserves

Venezuela gaat zijn GOUD ter beschikking stellen aan Citibank in een deal ter waarde van ten minste $1 mrd aan contanten, dat meldden lokale media vrijdag. Vorige maand gaf de centrale bank van Venezuela nog aan dat waarschijnlijk $1.4 ter beschikking gesteld ging worden. President Maduro’s socialistische regering krijgt door de deal meer beschikking over buitenlandse valuta – iets waar het OPEC-land om verlegen zit nu het al langere tijd worstelt met dalende olieprijzen, stijgende consumentenprijzen en een krimpende economie.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 26 april 2015

Ruim 80% export GOUD uit Zwitserland bestemd voor Azië

Zwitserland heeft in maart bruto ruim 223 ton GOUD geëxporteerd, zo blijkt uit de nieuwste handelsgegevens van de douane. Van die export ging verreweg het grootste gedeelte richting Azië, want als we alle landen uit deze regio samenvoegen komen we op een totaal van ruim 180 ton GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$