Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8069 artikelen gevonden. Artikel 1681 tot 1685
Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: dinsdag 7 april 2015

Productie GOUDmijnen daalt door lagere GOUDprijs

De daling van de GOUDprijs die in 2011 werd ingezet zal een einde maken aan de alsmaar stijgende productie van GOUDmijnen. Dat verwachten analisten van verschillende banken en van onderzoeksbureau Metals Focus. Grote GOUDmijnen draaien nu al verlies en zullen niet rendabele projecten stopzetten.

Bron: TOV Hazel
Geplaatst: dinsdag 7 april 2015

De rol van GOUD is een welbekende voor de Russen

Het wantrouwen in hun valuta, vrees voor inflatie en lagere lonen zorgen ervoor dat de gemiddelde Rus grotere aankopen in GOUD en zilver doen dan voor hen gebruikelijk was.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 6 april 2015

Deze zeldzame grondstoffen worden steeds schaarser

Over een jaar of 20 zouden zeldzame grondstoffen wel eens heel erg schaars kunnen worden. Volgens Goldman Sachs heeft de wereld namelijk nog maar ongeveer voorraden die zo’n 20 jaar meegaan, wat GOUD, diamanten en zink betreft dan. De reserves qua platina, koper en nikkel kunnen volgens de zakenbank nog wat langer meegaan: naar schatting ongeveer 40 jaar of minder.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 6 april 2015

GOUD en zilver report (Week 14)

Vandaag open de GOUDmarkt weer na een lang paasweekend. Niet geheel onverwacht zien we daarom nu pas de volledige impact van het slechte banencijfer uit de VS. De GOUDkoers steeg met 1,55% naar ongeveer €1.110 per troy ounce, terwijl de prijs van een kilo zilver met 2,36% steeg naar €502.

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 3 april 2015

Teleurstellend banencijfer VS zet GOUDprijs in euro lager

De GOUDprijs in euro is vanmiddag met een procent gedaald naar €1.090 per troy ounce. De daling is het gevolg van een teleurstellend banencijfer uit de VS, waardoor de euro meer waard werd tegenover de dollar. De wisselkoers steeg met ongeveer een procent naar bijna $1,10 per euro.



Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$