Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 1681 tot 1685
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

Waarom GOUD niet teleurstellend is

De prijs van GOUD had dit jaar een vliegende start. Inmiddels staat het gele edelmetaal nog maar op een klein plusje voor dit jaar. Ondanks dat de GOUDprijs dus weinig bevredigend is voor beleggers op dit moment, is het edelmetaal toch allerminst teleurstellend, zegt Rick Rule, van Sprott Asset Management, in gesprek met Kitco.

‘Er zijn veel mensen met verschillende verwachtingen van GOUD. Voor mij is GOUD echter niet teleurstellend’, zegt Rick Rule. Hij wijst daarbij op het volgende voorbeeld: ‘Ik heb een kamer gezien bij motel 6 waar je vroeger voor een ounce GOUD 6 nachten kon verblijven. Inmiddels koopt diezelfde ounce je daar 16 overnachtingen. En dat is precies wat GOUD moet doen.’

Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

Zeldzame GOUDen munten kunnen miljoenen opleveren

Er gaat steeds meer geld om in de markt voor zeldzame munten, zo bericht Reuters. Vorig jaar werd er voor een recordbedrag van $536 miljoen aan Amerikaanse GOUDen munten en zilveren munten geveild, maar nu er een aantal bijzondere stukken geveild worden is de kans groot dat het totaalbedrag dit jaar opnieuw hoger zal uitvallen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

GOUDen Apple Watch gaat $10.000 kosten

Apple lanceerde gisteren de ‘Apple Watch‘, een nieuwe accessoire voor de iPhone die vooral het hogere segment moet aanspreken. Een 18-karaat GOUDen versie van het horloge heeft zelfs een prijs vanaf $10.000! Maar is dat ook allemaal echt GOUD?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

Market Update (10 maart 2015)

Euro zakt naar laagste niveau in 12 jaar, Denemarken weet valutaspeculanten op afstand te houden, OPEC moet olieproductie niet terugschroeven en GOUDprijs in dollar naar laagste niveau in drie maanden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

GOUDprijs verder onder druk

De GOUDprijs daalde dinsdag tot het laagste peil in drie maanden en is bezig met de langste verliesreeks in bijna twee jaar.

De prijsdruk komt voort uit een sterkere dollar en speculatie op een eerder dan verwachte renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank, vanwege de aantrekkende economie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$