EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1686 tot 1690 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

GOUDmijnen staan 25% lager

GOUDmijnen staan gemiddeld 25% lager dit jaar. De koersen van de mijnaandelen stegen eerder dit jaar met 26%.

Lees verder op TheBullionHouse.nl
Geplaatst op: zaterdag 25 juli 2015

Wist jij dít al over GOUD en olie?

Veel verschillende grondstoffen staan rond de laagste niveaus in jaren en die posities zijn in juli verder verslechterd. Zowel GOUD als olie daalden deze maand, respectievelijk met zo’n 6 en 15 procent. Ondertussen zet de dollar zijn weg omhoog juist voort. Toch kan het een probleem zijn voor beleggers om zowel GOUD als olie in het mandje met grondstoffen te stoppen en ervan uit te gaan dat ze op dezelfde manier zullen bewegen.

Zowel olie als GOUD hebben een negatieve correlatie met de dollar; naarmate de dollar stijgt, zijn er over het algemeen minder dollars nodig om dezelfde hoeveelheid van die grondstof te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

GOUDreserves Rusland groeien 2% in juni

De Centrale Bank van Rusland heeft in juni weer een flinke hoeveelheid GOUD ingekocht. De GOUDreserves groeiden met 2%.

Lees verder op TheBullionHouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Deze landen beschikken over enorm veel GOUD

De GOUDsector is een sector die het de afgelopen jaren niet gemakkelijk heeft gehad. Sinds het jaar 2011 bevindt de GOUDsector zich in een neerwaartse trend en deze trend is de afgelopen dagen nog eens extra versterkt. Het is daarom ook niet vreemd dat veel beleggers de GOUDsector de rug toekeren. Toch lijkt de GOUDsector op dit moment goedkoper dan ooit te zijn.

Zo verschenen de afgelopen dagen al meerdere berichten over banken die de GOUDsector bestempelen als ‘ondergewaardeerd’. Allemaal waren ze het er wel over eens dat de GOUDprijs te rap in tempo was gestegen en dat daardoor een correctie niet kon uitblijven. Deze correctie zou echter in de nabije toekomst wel eens voorbij kunnen zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 juli 2015

Over een contrair signaal gesproken: journalist verkiest een steen boven GOUD

Net als je denkt dat het niet meer erger kan worden voor de GOUDmarkt volgt er een nieuwe crash. Gelukkig duiken er ook alsmaar meer contraire signalen op.

Net als je denkt dat het niet meer erger kan worden voor de GOUDmarkt volgt er een nieuwe crash. Gelukkig duiken er ook alsmaar meer contraire signalen op.

Signalen die er op duiden dat iedereen GOUD heeft opgegeven. En als deze mensen hun GOUD verkocht hebben is het neerwaartse risico beperkt. Bovendien zullen ze allemaal hun GOUD terugkopen eens de prijs stijgt.

Welke signalen zien contraire investeerders?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs