EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
31
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1691 tot 1695
Geplaatst op: maandag 1 juni 2015

GOUD kan weer schitteren tijdens een afkoelende aandelenmarkt

Jeff Reeves zette in een opiniestuk op marketwatch zijn verwachtingen uiteen over een mogelijke positieve ontwikkeling voor de GOUDprijs. Reeves is zeker geen GOUD bull en probeerde het publiek in september door middel van deze column nog te overtuigen dat GOUD voor goed zijn glans verloren zou hebben. En geef hem eens ongelijk. Behalve een laatste stuiptrekking in februari dit jaar beweegt de GOUDprijs uitermate saai over de grafiek.

[...]

Lees verder op Slimintrading.com
Geplaatst op: maandag 1 juni 2015

Market Update (1 juni 2015)

Duitse minister van Financiën Schauble biedt zijn Griekse collega Varoufakis chocolademuntjes aan, euro opnieuw onder druk door Griekenland en Zwitserse economie krimpt door de sterke franc. Verder in het nieuws: Schaduwbankieren leeft weer helemaal op in de VS, Rusland wil een Euraziatische muntunie en Texas is weer in de ban van GOUD.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 1 juni 2015

Griekenland zit op berg GOUD maar ontginning mag niet gebeuren

[...]

Oorspronkelijk werd er door de moedermaatschappij van Hellas Gold, het Canadese bedrijf Eldorado beloofd om bijna één miljard dollar te investeren in de Halkidiki om het kostbare edelmetaal te ontginnen. 600 werknemers werkten maandenlang om de site klaar voor productie te maken, bomen werden geveld en reeds 400 miljoen USD werd reeds uitgegeven.  Tot na diverse akkoorden plots het radicale Syriza aan de macht kwam…

Ooit het vlaggenschip van vorige regeringen werd ook dit project stop gezet. Naar schatting 250 ton GOUD zou in de regio te vinden zijn, met een huidige waarde van bijna 9 miljard euro. Eerlijkheidshalve moet er gezegd worden dat er daadwerkelijk een hoop gif gebruikt wordt voor de ontginning van het edelmetaal, onder andere het uiterst giftige cyanide.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 31 mei 2015

GOUD en zilver report (Week 21)

Bij gebrek aan richtinggevend nieuws zagen beleggers weinig reden hun positie in GOUD uit te breiden of af te bouwen. HSBC verwacht op korte termijn weinig veranderingen in de GOUDkoers, zo meldt Kitco. De bank verwacht dat de prijs van het edelmetaal voorlopig rond de $1.180 per troy ounce zal blijven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2015

Oostenrijk haalt 140 ton GOUD weg uit Londen

De centrale bank van Oostenrijk gaat de komende vijf jaar in totaal 140 ton GOUD weghalen uit Londen, zo bericht de Guardian. Daarmee geeft de centrale bank gehoor aan het advies van de Oostenrijkse toezichthouder, die eerder al een waarschuwing had gegeven voor het feit dat de centrale bank het meeste GOUD in het buitenland bewaart.

Lees verder op Hollandgold

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs