Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 171 tot 175
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

GOUDprijs naar hoogste stand in vijf maanden

Onzekerheid op de financiële markten door geopolitieke risico's heeft ervoor gezorgd dat de GOUDprijs dinsdag gestegen is tot het hoogste niveau in vijf maanden. In de late namiddag moest voor een ounce (31,1 gram) 1.273,81 dollar betaald worden, of de hoogste stand sinds 11 november 2016.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

GOUDprijs naar hoogste niveau in acht maanden

De GOUDprijs bereikte woensdag het hoogste niveau in acht maanden als gevolg van de oplopende geopolitieke spanningen in de wereld. De Amerikaanse raketaanval op een militaire basis in Syrië en het dreigement van Noord-Korea om een nucleaire aanval uit te voeren op de Verenigde Staten maken beleggers ongerust.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

Wat leren we van de Amerikaanse aanval op Syrië?

De Amerikaanse regering besloot vorige week om een militaire aanval uit te voeren op de Syrische basis bij de stad Homs. Deze aanval was volgens Trump een reactie op de gifgasaanval van de Syrische regering die er voor wist te zorgen dat tientallen onschuldige Syrische burgers om het leven kwamen. Een groot gedeelte daarvan bestond uit kinderen.

[...] De GOUDprijs wist daarentegen te profiteren van de Amerikaanse aanval. Juist in tijden van onzekerheid vluchten beleggers naar GOUD en dat werd op vrijdagnacht opnieuw zichtbaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

In 2019 opent de eerste GOUD-, zilver en kopermijn … in de oceaan

Het beursgenoteerde Nautilus Minerals is een van de eerste bedrijven ter wereld die experimenteerde met mijnbouw onder water. In 2019 wil het de eerste GOUD-, zilver- en kopermijn ter wereld openen voor de kust van Papua Nieuw Guinea, … midden in de oceaan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

UBS: “Dit is onze verwachting over de GOUDprijs”

De GOUDprijs heeft er een geweldig kwartaal opzitten. Tijdens de eerste drie maanden van dit beursjaar wist de GOUDmarkt goede zaken te doen. En daarmee werd er een vervolg gegeven aan de herstelbeweging die in het jaar 2016 werd ingezet.

De GOUDprijs beweegt op dit moment nog een stuk onder het niveau dat in de zomer van 2016 werd bereikt, maar het negatieve sentiment van de laatste maanden van 2016 is de afgelopen tijd doorbroken. Op dit moment heerst er weer een positief sentiment onder de GOUDbeleggers en steeds meer beleggers zien in dat de GOUDmarkt wel erg interessant geprijsd is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$