EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1701 tot 1705 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

GOUDprijs zakt onder de 1.000 per troy ounce

De GOUDprijs zakte vanmorgen door de grens van €1.000 per troy ounce en is daarmee terug op het niveau van begin dit jaar. Verschillende experts zijn het er over eens dat we de bodem nog niet gezien hebben en dat een verdere prijsdaling het meest waarschijnlijk is. Desondanks blijven landen als Rusland en China GOUD kopen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

“Belangrijke steunniveaus GOUD doorbroken”

De GOUDprijs tikte deze week het laagste niveau in 5 jaar aan nadat het maandag 4 procent daalde als gevolg van China waar het edelmetaal massaal van de hand werd gedaan. 

Er lijken voor beleggers steeds minder redenen te vinden om GOUD aan te houden als een veilige haven die hen beschermt tegen risico’s. Zeker met het oog op een verdere stijging voor de dollar die in het vooruitzicht lijkt te liggen dankzij een aanstaande Amerikaanse renteverhoging.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: woensdag 22 juli 2015

Record aantal shortcontracten op GOUD

De GOUDkevers werden gisteren even flink opgeschrikt door de flinke neerwaartse beweging bij de GOUDprijs. De GOUDprijs daalde flink in waarde en op dat moment kwam er veel pessimisme naar boven bij de GOUDbeleggers. De oorzaak van deze daling is niet heel goed aan te wijzen.

Zo zijn er namelijk meerdere oorzaken voor de hand liggend. Zo zijn de economen er van overtuigd dat de waarschuwing van de Amerikaanse centrale bank voor een renteverhoging de doorslag heeft gegeven om GOUDcontracten te sluiten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

Meer dan $8 miljard verdampt uit GOUDmijnaandelen

Beleggers likken hun wonden na de forse daling van de GOUDprijs van afgelopen maandag. In één dag verdampte er volgens Reuters meer dan $8 miljard aan aandeelhouderswaarde uit de GOUDmijnsector en zakten de koersen het laagste niveau in 6,5 jaar tijd.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2015

Rusland voegt 25 ton GOUD aan reserves toe

Rusland heeft in juni 25 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de meest recente cijfers van de Bank of Russia. In totaal beschikt het land nu over een officiële GOUDvoorraad van 1.275 ton, goed voor een zesde plaats in de ranglijst van landen met de grootste voorraden.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs