EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1711 tot 1715 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 20 juli 2015

SPECIAL: GOUDsector onder de loep

De afgelopen week wisten de aandelenmarkten te sluiten met mooie winsten. De GOUDkevers kunnen echter niet terugkijken op een winstgevende week; de GOUDprijs daalde flink in waarde en uiteraard moesten de GOUDmijnaandelen volgen. Wij brengen voor u de schade in beeld.

Op de grafiek hierboven kunnen we het dalende trendkanaal zien van de GOUDprijs. Zoals u kunt zien zijn we op dit moment op een cruciaal punt terecht gekomen. In het verleden veerden we telkens op toen we de onderkant van het trendkanaal bereikte. Vanuit dat oogpunt zouden we dus het laagste punt van de afgelopen maanden wel weer bereikt kunnen hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 18 juli 2015

Het is weer tijd om GOUD te kopen

Bloedrode beursdag voor precious metalbugs. GOUD en platina tekenen historische laagterecords op. Reden tot paniek? Alles behalve.

Bloedrode beursdag voor precious metalbugs. GOUD en platina tekenen historische laagterecords op. Reden tot paniek? Alles behalve.

Voor GOUD ziet de toekomst er rooskleurig uit. De prijscorrectie lijkt niet het gevolg van een plotse dumping van fysiek GOUD en futures. Belangrijke GOUDmijnen en trainers hebben plots hun prijzen herzien. Mogelijk heeft dat te maken met een revaluatie van de geschatte reserves.

De plotse prijsimplosie is in staat vele GOUDbedrijven over kop te jagen. De marges zijn immers niet zo groot en productiekosten stijgen alleen maar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

GOUDvoorraad China stijgt met 57% naar 1.658 ton

China heeft vandaag voor het eerst in zes jaar weer openheid gegeven over de omvang van haar publieke GOUDvoorraad, zo meldt Bloomberg. Sinds 2009 heeft het land haar GOUDreserve weten uit te breiden van 1.054 naar 1.658 ton, een toename van 57 procent. dat is veel minder dan de duizenden tonnen waarover gespeculeerd werd.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Dit edelmetaal rallyde zojuist 29% in 5 dagen

GOUD heeft het zwaar. Zilver ligt ook onder druk. Platina laat het dit jaar helemaal lopen, net als palladium.

GOUD heeft het zwaar. Zilver ligt ook onder druk. Platina laat het dit jaar helemaal lopen, net als palladium.

Dat geldt ook voor het zeldzame edelmetaal rodium, afgeleid van het Griekse ‘rodon’ ofwel ‘roos’. Tot voor kort dan. Want de rodiumprijs steeg de afgelopen vijf dagen met maar liefst 29%. Dat is de sterkste stijging in de afgelopen zes jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Verkoop GOUDen Munten richting record

De verkoop van GOUDen munten is in de maand juli stevig aangetrokken. Juli kan een recordmaand worden voor het Amerikaanse munthuis.

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs