Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 1711 tot 1715
Bron: Yahoo Finance
Geplaatst: donderdag 26 maart 2015

Invloed greenback op GOUD onder druk

De relatie tussen de dollar en GOUD is vrij complex en staat aan de vooravond van grote veranderingen. De verhouding tussen beide staat op het punt te verzwakken nu de markt zich steeds meer richting het Oosten beweegt, aldus een rapport van het World Gold Council.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 26 maart 2015

“De dollar zal instorten, koop GOUD!”

De dollar index is inmiddels al 9 maanden aan het stijgen en staat momenteel zo rond het hoogste niveau in 12 jaar tegenover de euro. De enorme stijging van de greenback heeft veel beleggers verrast, er werd namelijk jaren gedacht dat de dollar minder waard zou worden als gevolg van de Amerikaanse schulden en het verruimingsbeleid van de Federal Reserve. Het sentiment is nu echter 180 graden gedraaid en het lijkt erop dat iedereen bullish is geworden op de dollar.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 26 maart 2015

5 GOUDen tips om handel te drijven met bedrijven in de Verenigde Arabische Emiraten

In de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar vindt momenteel de grootste Belgische handelsmissie ooit plaats. In totaal trokken meer dan 247 bedrijven naar het golfstaatje in het zog van prinses Astrid. Er staan in de nabije toekomst dan ook megaprojecten op stapel waar heel wat Belgische bedrijven maar wat graag aan willen meewerken, zoals de Wereldtentoonstelling in 2020 en het WK Voetbal in 2022. “Dat zal minder eenvoudig zijn dan een paar jaar geleden, want de competitie is intussen sterk toegenomen,” aldus Schuyler D’Souza, Country Manager van Atradius in de Verenigde Arabische Emiraten.

Bron: Edelmetaal-Info
Geplaatst: donderdag 26 maart 2015

Chinese GOUDvraag is veel groter

De vraag naar fysiek GOUD vanuit China is heel veel groter dan uit officiële cijfers blijkt. De vraag is waarom men dit feit geheim wil houden. Zo erg is het toch niet om te weten dat Chinezen en dus niet alleen de Chinese overheid, over elkaar heen vallen om maar zo veel mogelijk GOUD te verkrijgen?

[...]

Bron: the Crux
Geplaatst: woensdag 25 maart 2015

WereldGOUDhandel krijgt meer steun uit het Oosten

Aan de GOUDprijs kun je het nog niet aflezen. Maar onlangs hebben de twee grootste en meest kritieke GOUDmarkten hun beleid ten aanzien van de GOUDhandel zodanig aangepast wat de fundamenten voor de wereldGOUDhandel aanzienlijk zou kunnen verbeteren.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$