Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1716 tot 1720
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

GFMS: Beleggers kochten minder GOUD in 2014

Beleggers hebben vorig jaar minder GOUD gekocht dan in 2013, zo blijkt uit cijfers van Thomson Reuters GFMS. Volgens het onderzoeksbureau hebben de sterke dollar en de voornemens van de Amerikaanse centrale bank om de rente te verhogen een drukkend effect gehad op de GOUDprijs en de vraag naar het edelmetaal.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Market Update (10 april 2015)

JP Morgan waarschuwt voor een verwoestende crisis en volgens het IMF moeten we leren leven met een nieuw normaal van zwakke economische groei. Verder in het nieuws: China is de grootste afnemer van GOUD ter wereld, balanstotaal ECB stijgt door herwaardering GOUDvoorraad en beurzen in China, Japan en Europa kruipen naar hoogste niveau sinds jaren.

Bron: nujij.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Nu een huis kopen 1 van de kostbaarste vergissingen van uw leven

In gesprek met Eric Mecking en Elmer Hogervorst, schrijvers van 'Deflatie in aantocht' over de aankomende crash van de huizenmarkt en aandelenmarkt. Mecking zag de crisis in 2005 al aankomen. We praten ook over GOUD, zilver en bitcoin.

[video]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Huizenmarkt gaat crashen en cash wordt verboden

Paul Buitink sprak met Eric Mecking en Elmer Hogervorst, schrijvers van het boek “Deflatie in aantocht”. Eric en Elmer verwachten veel deflatie de komende jaren met grote gevolgen voor de wereldeconomie en de individuele burger, zoals het verdere instorten van de huizenmarkt en een crash op de beurs. Zij baseren zich op Kondratieff golven. Hun advies is dan ook geen huis te kopen, af te lossen, GOUD kopen en meer. Ook verwachten ze dat cash wordt afgeschaft. Bekijk hieronder het fascinerende interview.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 9 april 2015

Kazachstan blijft GOUD kopen, Rusland koopt niet bij

De centrale bank van Kazachstan heeft in februari opnieuw GOUD gekocht, zo blijkt uit cijfers van het IMF. De GOUDvoorraad bereikte in februari een omvang van 196,1 ton, een toename van 2,6 ton ten opzichte van een maand eerder. Het land heeft al 29 maanden op rij GOUD gekocht en heeft in drie jaar tijd haar totale reserve weten te verdubbelen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$