EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1716 tot 1720 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

Is dit een moment om in GOUDmijnen te stappen?

Sinds het begin van dit jaar is de GOUDprijs in dollars een paar procent gezakt, maar de GOUDmijnen deden het beduidend slechter. Een mandje van zestien grote GOUDmijnen heeft sinds het begin van dit jaar al 16% van haar waarde verloren. Ten opzichte van fysiek GOUD staan de aandelen op de laagste koers in dertig jaar.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 16 juli 2015

Volgende onderwerp van marktmanipulatie: US Treasuries

Nadat econoom en professor Rosa Abrantes-Metz in een onderzoek dat verschillende krantenkoppen haalde, suggereerde dat er onwetmatige afspraken zijn in de GOUDmarkt, verschuift zij nu haar focus naar zilver. De managing director van de Global Economics Group heeft in een nieuwe studie naar CME futures settlement prijzen een aantal ongebruikelijke patronen ontdekt.

Prijzen bewegen vaak in tegenovergestelde richting dan de rest van de markt, zeker wanneer de zilverprijs omhoog gaat. Daarnaast zag zij scherpe prijsbewegingen en drastische stijging in handelsvolume gekeken naar een tijdsspanne van 1 enkele minuut. Allen elementen die aangeven dat er geen sprake is van normaal marktgedrag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 juli 2015

Voor het eerst sinds 2009 is GOUD goedkoop

De afgelopen jaren waren het slechte tijden voor de GOUDkevers. Sinds het jaar 2011 heeft de GOUDprijs bijna 40 procent van haar waarde verloren, en de meeste GOUDmijnaandelen kregen nog hardere klappen te verduren. De grote vraag die rest is natuurlijk of de GOUDsector op dit moment goedkoop te noemen is?

Volgens het onderzoek van Bank of America is GOUD voor het eerst sinds 2009 goedkoop te noemen. Op de grafiek hierboven kunnen we zien dat de ‘Gold Valuation’ onder de 0-lijn is gedoken. Dit betekent dat de GOUDprijs volgens deze waardering op dit moment ondergewaardeerd is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 juli 2015

Dit trendkanaal is al 2 jaar intact

Actieve beleggers zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om in korte periode veel rendement te maken. Uiteraard moet je dan kort op de bal spelen. Wij hebben een grafiek gevonden waarin een trendkanaal zichtbaar is die al ruim twee jaar intact is. Voor sommige mensen zal dit misschien verrassend zijn, maar we hebben het nu over het trendkanaal van de GOUDprijs.

Op de grafiek hierboven kunnen we zien dat de GOUDprijs sinds 2011 flink waarde heeft moeten inleveren. Toch bewegen we de afgelopen maanden voornamelijk zijwaarts. Dit trendkanaal laat ons echter zien dat we nog steeds te maken hebben met een dalend trendkanaal, maar dat de snelheid steeds meer begint af te nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Bizar: zilveren munten compleet uitverkocht

De afgelopen tijd zijn we opgeschrikt door meerdere gebeurtenissen. Zo hadden we natuurlijk de uitbrekende chaos in Griekenland, maar ook de aandelenmarkt in China wist voor de nodige spanningen te zorgen. Zoals we weten vluchten beleggers in tijden van onzekerheid vaak in GOUD en zilver. Toch hebben we daar de afgelopen tijd niet veel van gemerkt; althans dat denken we.

De afgelopen tijd zijn we opgeschrikt door meerdere gebeurtenissen. Zo hadden we natuurlijk de uitbrekende chaos in Griekenland, maar ook de aandelenmarkt in China wist voor de nodige spanningen te zorgen. Zoals we weten vluchten beleggers in tijden van onzekerheid vaak in GOUD en zilver. Toch hebben we daar de afgelopen tijd niet veel van gemerkt; althans dat denken we.

De GOUD- en zilverprijs hebben immers de afgelopen dagen waarde moeten inleveren. Maar als we iets verder kijken dan alleen maar naar de GOUD- en zilverprijs dan blijkt dat de werkelijkheid heel anders in elkaar zit. Het blijkt namelijk dat er een totale run is ontstaan op zilveren munten. Ook de vraag naar GOUDbaren is flink toegenomen, maar de zilvermunten spannen toch zeker wel de kroon. Volgens kenners is de oorzaak hiervan heel simpel. De zilverprijs is namelijk nog harder in waarde gedaald dan de GOUDprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs