Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 1721 tot 1725
Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015

Nieuwe ‘crypto currency’ gedekt door GOUD

Op 25 mei lanceert het bedrijf Anthem Vault een nieuwe variant op bitcoin die gedekt is door fysiek GOUD. Deze cryptocurrency variant is vernoemd naar de econoom en Nobelprijswinnaar Friedrich Hayek van de Oostenrijkse economische school. De virtuele munt gaat door het leven als de ‘Hayek’ en heeft een waarde van 1 gram GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015

GOUD bezig aan een gecamoufleerde rally in Europa

GOUD is booming business, echter in de Europese contreien is de interesse om op zijn zachts uit te drukken nogal teleurstellend. Dit ten opzichte van opkomende economieën waar dit het topic van het jaar is.  Komt dit door de slechte herinneringen aan de laatste dalingen of is er meer aan de hand?

“We zitten in het midden van een GOUD-boom, maar niemand praat erover”, aldus Ronald Stöferle, fondsbeheerder bij beleggingsmaatschappij Incrementum in Lichtenstein. Stöfferle wordt beschouwd als één van de toonaangevende experts in edelmetalen en staat onder andere bekend om zijn alom geprezen werk “In gold we trust”.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015

Bitcointechnologie kan einde natiestaat inluiden

In dit open gesprek spreekt bekende anarchist en schrijver Jeffrey Tucker zijn verwachting uit dat bitcoin en p2p technologie het einde van de natiestaat kunnen gaan inluiden. Ook praten we over de GOUDstandaard en de kansen van Amerikaanse presidentskandidaat Rand Paul. Jeffrey denkt dat bitcoin en niet GOUD de nieuwe veilige haven wordt bij een grote monetaire crisis.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 7 mei 2015

Asteroid mining niet langer science-fiction

In Garret P. Serviss’ “Edison’s Qonquest of Mars” uit 1898 ontdekt de Aardse ruimtevloot op weg naar Mars een asteroïde uit puur GOUD die door de Martianen wordt ontgonnen. Die science-fiction lijkt echter realiteit te worden.

Arkyd-3R is een ruimtesonde die momenteel aangemeerd ligt aan het ISS en klaar gestoomd wordt voor een eerste testvlucht naar een asteroĂŻde nabij de Aarde. Na 90 dagen zal het toestel dan opbranden in de atmosfeer.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 7 mei 2015

Liquiditeit GOUDmarkt droogt op

Het totale volume aan GOUD dat verhandeld wordt op de spotmarkt daalde onlangs naar het laagste niveau in een jaar tijd, zo meldt Reuters. Banken handelen minder GOUD op de wereldwijde spotmarkt voor het edelmetaal, waardoor grote klanten terughoudend zijn geworden met het doen van grote transacties.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$