EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1721 tot 1725 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Europeanen kopen GOUD uit angst voor Grexit

Onzekerheid over de toekomst van Griekenland en de waarde van de euro doet veel Europeanen besluiten GOUD te kopen, zo schrijft Bloomberg. Vooral in Griekenland loopt het storm, want de Britse Royal Mint verkocht daar in de maand juni twee keer zoveel GOUDen munten als normaal.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Waarom koopt Apple Griekenland niet?

Het begon een paar jaar geleden als een grap. Apple heeft bijna 200 miljard dollar cash. Een andeelhouder vroeg aan Tim Cook: “waarom kopen jullie Griekenland niet?”

Het begon een paar jaar geleden als een grap. Apple heeft bijna 200 miljard dollar cash. Een andeelhouder vroeg aan Tim Cook: “waarom kopen jullie Griekenland niet?”

Het idee van Leonid Bershidsky  is simpel: die bedrijven kopen gezamelijk de schuld van Griekenland op, tot er een normaal schuldenniveau overblijft, bijvoorbeeld 70 %. Dat kost ze 200 miljard.

Daar staat uiteraard iets tegenover: GOUDgerande vestigingsvoorwaarden en zeer lage belastingen. Voor eeuwig. Voor Griekenland kan de pret niet op: de schulden weg en ook nog de hoofdkwartieren binnen de grenzen van een paar van de topbedrijven van de wereld.

[...]

Lees verder op Welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

GOUDprijs immuun geworden voor geopolitieke ontwikkelingen?

Het is enigszins verwonderlijk dat er bronnen zijn die melding maken van een stijgende GOUDprijs waaraan de ontwikkelingen rondom Griekenland ten grondslag liggen.

De website barrons.com bracht enkele GOUDmijnaandelen in beeld die een voortreffelijke stijging neerzette wegens het getouwtrek door Europa en Griekenland. De oorzaak zou wellicht beter gevonden kunnen worden als men de ontwikkeling van de Australische dollar afzet tegenover die van Amerika. Dit jaar al is de Australische dollar met zeven procent gedaald ten opzichte van de wereld reservemunt van Amerika.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Daling aandelenmarkt gunstig voor GOUD

De daling van de Chinese aandelenmarkt is gunstig voor GOUD. De aandelenmarkt in China is recent hard gedaald. De import van GOUD is juist sterk gestegen.

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: vrijdag 26 juni 2015

GOUDkoppeling aan Chinese yuan reƫler dan u denkt

Naast het feit dat er al concrete plannen zijn om de GOUDprijs fixing ook in yuan te gaan lanceren, overweegt de Chinese centrale bank nu zelfs de nationale munt te gaan dekken door GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs