Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 1731 tot 1735
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 april 2015

Citi verwacht comeback voor GOUD in 2016

Kijkend naar het nieuws en de commentaren in de media, zijn er maar weinig experts die te spreken zijn over GOUD als investeringskans voor de korte termijn. Dat is wel even wat anders dan in 2013, toen sommige analisten zelfs spraken over GOUD op 2000 dollar per ounce.

Die uitbundige verwachtingen zijn tot nu toe in ieder geval nog niet waargemaakt. Toch hebben de GOUDbugs een goede reden om de moed erin te houden ondanks het pessimisme in de markt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 april 2015

Notering GOUDprijs in 3 getallen dit jaar realistisch

Na het grote dieptepunt van de zomer 2013, toen de prijs voor een troy ounce terug viel onder de $1.200, is het niet meer goed gekomen met de GOUDprijs. Het ging absoluut hard omdat negen maanden voordien de GOUDprijs nog zelfs dicht tegen de $1.800 aanleunde. Een ineenstorting was geboren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 april 2015

“Er is een deal tussen de centrale banken over een financiële reset”

Er is een ongeziene reset op komst in de financiële wereld. Wie goed heeft opgelet de laatste jaren heeft de signalen al lang gezien. Het is vandaag nog moeilijk om de informatie te negeren die zal leiden naar een nieuw financieel systeem waarbij GOUD een belangrijk deel zal uitmaken. Dat zegt althans Keith Neumeyer.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 14 april 2015

India importeerde in maart 125 ton GOUD

India heeft in maart 2015 ton GOUD geïmporteerd, zo berichtten diverse Indiase media afgelopen vrijdag. Het is meer dan een verdubbeling ten opzichte van de 60 ton GOUD die India in dezelfde maand van vorig jaar importeerde. De toename is grotendeels te verklaren door het Hindu festival Akshay Tritiya dat in maart gehouden werd en door de relatief gunstige GOUDprijs in de Indiase roepie.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Market Update (13 april 2015)

Vermogensongelijkheid neemt nog steeds toe, Ierland sterker uit crisis na drastische hervormingen, aandelenkoersen stijgen naar recordhoogte door stimulerend beleid centrale banken en Wereldbank is somberder over economie Azië. Verder in het nieuws: Zowel in Duitsland als in Rusland willen handelsrelatie weer herstellen, China en Zuid-Afrika gaan in eigen valuta handelen en veel GOUDmijnen nog steeds in de problemen door lagere GOUDprijs. Lees alle nieuws headlines op Marketupdate!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$