EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1731 tot 1735
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Binnenkort feestje voor GOUDmijnaandelen

Terwijl de GOUDprijs zo’n 3,5 % hoger staat dan in het begin van het jaar, staan GOUDmijnaandelen een kleine 10 % hoger, dat is dus bijna 3 keer beter. Beleggers in GOUDmijnaandelen zitten al lang te wachten op een forse opstoot van de GOUDmijnaandelen, dit is niet abnormaal aangezien eens de GOUDtrein vertrekt, sommige aandelen op korte tijd met 100 % of zelfs 400 % kunnen stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Agnico Eagle overtuigd van het potentieel van Belo Sun Mining

Belo Sun kondigde gisteren een strategische investering van $15 miljoen van Agnico Eagle aan. Daarmee koopt de GOUDproducent zich in voor een totaal van meer dan 17% van de aandelen.

Belo Sun kondigde gisteren een strategische investering van $15 miljoen van Agnico Eagle aan. Daarmee koopt de GOUDproducent zich in voor een totaal van meer dan 17% van de aandelen.

Het project van Belo Sun heeft een grote economische waarde en de ontwikkeling ervan verloopt voorspoedig. Het ligt echter wel in een gebied in Brazilië waar tegelijkertijd een grote stuwdam wordt gebouwd. Hierdoor is er veel  aandacht van actiegroepen, en vooral van regionale politici die deze projecten gebruiken om in de landelijke schijnwerpers te komen. Ondanks deze strubbelingen heeft Agnico Eagle kennelijk vertrouwen in het welslagen van het project.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Duitsers kopen 20% meer GOUD dan vorig jaar

De economie van Duitsland draait redelijk goed, maar toch zijn de Duitsers minder zeker over de economische toekomst van het land. Uit het nieuwste rapport van de World Gold Council blijkt namelijk dat Duitsers in de eerste drie maanden van dit jaar 20% meer GOUDbaren en GOUDen munten kochten dan in dezelfde periode van vorig jaar.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Market Update (15 mei 2015)

Wereldwijde schuld gaat richting de $200 biljoen, beleggers kopen weer meer GOUD en ECB geeft meer details over haar stimuleringsprogramma. Verder in het nieuws: China investeert $50 miljard in infrastructuur Brazilië en tekent reeks handelsovereenkomsten met India, Oekraïne investeert $200 miljoen in een hek om de Russen tegen te houden en nieuw recordbedrag betaald voor een Mondriaan schilderij.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

World Gold Council: Beleggers kopen weer meer GOUD

Beleggers kochten in het eerste kwartaal van dit jaar meer GOUD dan in dezelfde periode van vorig jaar, zo schrijft de World Gold Council in haar nieuwe kwartaalrapport over de GOUDmarkt. In de eerste drie maanden van dit jaar werden er weliswaar minder GOUDen munten en GOUDbaren verhandeld, maar die daling werd meer dan goed gemaakt door een heropleving van de GOUD-ETF’s.

Lees verder op Goudstandaard.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs