Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 1736 tot 1740
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 april 2015

Venezuela en El Salvador verkopen GOUDreserves

Venezuela gaat zijn GOUD ter beschikking stellen aan Citibank in een deal ter waarde van ten minste $1 mrd aan contanten, dat meldden lokale media vrijdag. Vorige maand gaf de centrale bank van Venezuela nog aan dat waarschijnlijk $1.4 ter beschikking gesteld ging worden. President Maduro’s socialistische regering krijgt door de deal meer beschikking over buitenlandse valuta – iets waar het OPEC-land om verlegen zit nu het al langere tijd worstelt met dalende olieprijzen, stijgende consumentenprijzen en een krimpende economie.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 26 april 2015

Ruim 80% export GOUD uit Zwitserland bestemd voor Azië

Zwitserland heeft in maart bruto ruim 223 ton GOUD geëxporteerd, zo blijkt uit de nieuwste handelsgegevens van de douane. Van die export ging verreweg het grootste gedeelte richting Azië, want als we alle landen uit deze regio samenvoegen komen we op een totaal van ruim 180 ton GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 april 2015

Analist voorspelt $5000,- GOUDprijs

Peter Cooper – editor van ArabianMoney – geeft in een interview met BNN aan dat de huidige groei op de beurs in Shanghai niet aan kan houden. De Chinese groei in de economie is aan het afnemen en dat zal uiteindelijk ook terug te zien zijn op de beurs. Ook vastgoed in China heeft haar beste tijd gehad. Zijn blik op GOUD is onder andere hierdoor positief maar de trigger voor een stijgende GOUDprijs blijft tot op heden uit.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 24 april 2015

India importeert in april opnieuw meer dan 100 ton GOUD

India heeft in april al bijna 100 ton GOUD geïmporteerd, terwijl de maand nog niet eens helemaal voorbij is. Volgens Manish Jain van de All India Gems and Jewellery Trade Federation betekent het dat de totale import deze maand ruim boven de 100 ton uit zal komen. De relatief stabiele GOUDprijs in roepies en een versoepeling van de importbeperkende maatregelen spoorde Indiërs aan meer GOUD te kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 april 2015

Angst voor Grexit stuwt GOUD nog dit jaar naar 1400 dollar

De GOUDmarkt ziet tot nu toe nog weinig beleggers vluchten naar de veilige GOUDhaven ondanks de onrust die er momenteel heerst rondom Griekenland. Toch kan daar wel eens snel verandering in komen. De kans dat Griekenland de eurozone zal verlaten, helpt de GOUDprijs nog richting het einde van het jaar op naar de 1400 dollar per ounce, zo stelt Capital Economics.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$