Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 1746 tot 1750
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 12 april 2015

GOUD is nu een ‘big buy’

Beleggers die op zoek zijn naar een veilige haven vanwege de recente marktvolatiliteit zouden GOUD moeten kopen. Dat is althans de stelling van Todd Colvin senior vice president bij Ambrosino Brothers.

‘Wat mij betreft is GOUD momenteel een big buy dankzij alles wat we niet weten over wat de Federal Reserve aan het doen is, dankzij alles wat de niet weten over wat er gaande is in het Midden-Oosten en zeker ook als een buy-and-hold instrument heeft het denk ik ook nog steeds veel waarde’, zei hij tegenover Cnbc.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 11 april 2015

Juwelenroof in Londen: inbraakalarm ging af, maar politie deed niks

De Britse politie wist dat een inbraakalarm was afgegaan bij het chique ‘kluisjeshuis’ Hatton Garden in de gelijknamige wijk in Londen, maar besloot dat het niet nodig was om poolshoogte te gaan nemen.

Bij de geraffineerde inbraak tijdens het paasweekend zouden de daders voor 275 miljoen euro aan onder meer juwelen, GOUD en contanten hebben meegenomen.

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

China opnieuw grootste GOUDmarkt ter wereld

China was in 2014 opnieuw de grootste afzetmarkt voor fysiek GOUD ter wereld, zo blijkt uit de nieuwste Gold Survey 2015 van onderzoeksbureau Thomson Reuters GFMS. Met een totale vraag van 895 ton was China in 2014 voor het derde jaar op rij de grootste afnemer van het edelmetaal. India bezet opnieuw de tweede plaats.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

GFMS: Beleggers kochten minder GOUD in 2014

Beleggers hebben vorig jaar minder GOUD gekocht dan in 2013, zo blijkt uit cijfers van Thomson Reuters GFMS. Volgens het onderzoeksbureau hebben de sterke dollar en de voornemens van de Amerikaanse centrale bank om de rente te verhogen een drukkend effect gehad op de GOUDprijs en de vraag naar het edelmetaal.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Market Update (10 april 2015)

JP Morgan waarschuwt voor een verwoestende crisis en volgens het IMF moeten we leren leven met een nieuw normaal van zwakke economische groei. Verder in het nieuws: China is de grootste afnemer van GOUD ter wereld, balanstotaal ECB stijgt door herwaardering GOUDvoorraad en beurzen in China, Japan en Europa kruipen naar hoogste niveau sinds jaren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$