Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 176 tot 180
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Biflatie Bulletin: GOUDprijs in de lift na raketaanval

De GOUDprijs is flink opgelopen na oplaaiende geopolitieke spanningen in de wereld. De prijs van GOUD steeg ruim 20 dollar per troy ounce nadat bekend werd dat het Amerikaanse leger een raketaanval had uitgevoerd op een Syrische luchtmachtbasis.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

GOUDprijs stijgt na raketaanval op Syrie

De GOUDprijs bereikte vrijdag het hoogste niveau in meer dan vijf maanden, nadat het Amerikaanse leger besloot raketten af te vuren op een militair vliegveld in Syrië. De Amerikaanse raketaanval was een vergeldingsactie op een chemische aanval die eerder deze week plaatsvind in Syrië. Volgens Trump zit Assad achter deze aanval, al zijn daar nog steeds geen harde bewijzen voor geleverd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Prijzen olie en GOUD hoger na raketaanval VS in Syriƫ

De olie- en GOUDprijs gingen vrijdag omhoog, na de raketaanval van het Amerikaanse leger op een Syrische luchtmachtbasis.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 6 april 2017

ECB balans naar 4 biljoen euro

De balans van de ECB is voor het eerst door grens van €4 biljoen gebroken. De centrale bank kocht voor de afgelopen periode voor €14 miljard aan schuldpapier via het stimuleringsprogramma en verstrekte daarnaast voor in totaal €215 miljard aan nieuwe TLTRO leningen aan banken. Daarnaast steeg de waarde van de GOUDvoorraad van het Eurosysteem als gevolg van de herwaardering die eens in het kwartaal plaatsvindt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 april 2017

GOUD en zilver komen OPNIEUW goed uit de startblokken

Voor de edelmetalen was het eerste kwartaal van het jaar opnieuw een schot in de roos. Terwijl de GOUDprijs met bijna 10% in waarde wist te stijgen, wist de zilverprijs de kroon te spannen met een prijsstijging van bijna 15%.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$