EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 176 tot 180 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Vijf belangrijke indicaties voor GOUD

Ondanks dat de GOUDprijs deze week daalde, zien we nu vijf belangrijke, zéér positieve indicaties voor GOUD en GOUDaandelen.

Hier komen ze:

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Rusland kocht vorig jaar 223 ton GOUD

Rusland heeft vorig jaar in totaal 223 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, waarmee de totale omvang van de GOUDvoorraad weer vergelijkbaar is met die van China. Volgens de laatste cijfers heeft de Russische centrale bank nu 1.838 ton GOUD in haar kluis liggen, goed voor een marktwaarde van omgerekend $76,6 miljard.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

Koers bitcoin gaat opnieuw flink onderuit

De bitcoin is maandag opnieuw stevig in waarde gezakt. Afgelopen weekend krabbelde de cryptomunt weer wat op na verliezen van de voorgaande week, maar wereldwijde vrees op de aandelenmarkten lijkt nu ook overgeslagen naar de digitale munt.

Sinds vrijdag staan de aandelenmarkten onder druk door vrees voor een renteverhoging. Veel beleggers zoeken hun toevlucht in veilig geachte beleggingen, zoals GOUD. Tot voor kort werd de bitcoin door sommigen ook gezien als veilige toevlucht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

GOUD: nog steeds geen technische uitbraak

Hoewel het niveau van 1370 dollar even werd aangetikt, slaagde GOUD er vorige maand opnieuw niet in om een technische doorbraak voorbij de hoogtepunten van 2016 te realiseren.

Hoewel het niveau van 1370 dollar even werd aangetikt, slaagde GOUD er vorige maand opnieuw niet in om een technische doorbraak voorbij de hoogtepunten van 2016 te realiseren.

De prijs van een troy ounce GOUD klom in januari met bijna 3% in Amerikaanse dollar. Daarmee wordt de historische trend van een sterk jaarbegin doorgezet. Sinds 2006 liet GOUD in 9 van de 13 gevallen een positief rendement optekenen. Maar slechts 4 keer wist GOUD ook het volledige jaar hoger af te sluiten. Dit was onder meer vorig jaar het geval, toen het gele metaal 13% duurder werd.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

"Pa zei: 'Zie maar dat ge trouwt met een rijke dokter, meiske'"

‘Zie maar dat ge trouwt met een rijke dokter, meiske.’ Dáár lag een kwarteeuw geleden de lat voor Conny Vandendriessche (53). Vandaag is ze de ‘hr-koningin’, één van onze rijkste onderneemsters én de leeuwin die de volgende maanden op VIER samen met enkele haantjes op zoek gaat naar de nieuwe kip met GOUDen eieren.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs