Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 176 tot 180
Bron: goudverzekerd
Geplaatst: zondag 30 april 2017

Zwakste groei Amerikaanse economie in 3 jaar tijd!

[...]

Vreemd genoeg profiteerden zowel GOUD als zilver niet van het negatieve cijfer over de Amerikaanse economie. Normaliter veren beide edelmetalen op bij slechte macro-economische cijfers uit de VS.

[...]

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 30 april 2017

Russische centrale bank heeft 25 ton GOUD gekocht in maart

Rusland gaat ook dit jaar door met het agressief opkopen van GOUD. De jongste cijfers van de Russische centrale bank laten zien dat de Russen in maart 25 ton GOUD kochten. In februari van dit jaar kochten de Russen 9,3 ton GOUD.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Chinezen kopen meer GOUD in eerste kwartaal 2017

Chinezen hebben in het eerste kwartaal van dit jaar meer GOUD gekocht dan in dezelfde periode van vorig jaar, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de China Gold Association. Gedurende de eerste drie maanden werd er 304,14 ton GOUD verkocht, een stijging van 14,73% ten opzichte van een jaar eerder. De stijging is vooral te danken aan de toegenomen belangstelling voor GOUDbaren tijdens het Chinese Nieuwjaar.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Wat doe je met GOUD als contant geld wordt afgeschaft?

Stel dat je inderdaad deels GOUD koopt van je vermogen en je wilt over 20 jaar geld daarvoor terug, is dat dan nog wel mogelijk als over 20 jaar contant geld zo goed als verdwenen is? Als je dan je het geld wat je voor je verkochte GOUD elektronisch laat overmaken krijg je dan geen problemen met de belastingdienst die wil weten hoe je ineens aan dat geld komt?

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

De stand van zaken rondom zilver

Met meevallende Franse verkiezingsresultaten (Le Pen lijkt geen kans te maken in de tweede ronde) is de aandacht voor zilver en GOUD even minder. Het acute gevaar van een Frexit is geweken zo denken speculanten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$