Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 176 tot 180
Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 8 februari 2017

GOUDprijs naar $1300 volgens beleggingsveteraan

De GOUDprijs zal ondanks de recente stijging dit jaar verder aantrekken. De voornaamste reden is dat de......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 8 februari 2017

Wanneer GOUD en obligaties samen stijgen, moet je oppassen

Het gebeurde in 1973 en in 1987. En beide keren zorgde het ervoor dat de aandelenmarkt een forse correctie moest ondergaan. Wanneer obligaties en GOUD in tandem stijgen, moeten beleggers op de aandelenmarkt oppassen.

Na een zwak 3e en 4e kwartaal 2016 zit de GOUDprijs terug in lift en noteert het gele edelmetaal weer vlot boven de grens van $1.200. Hoewel obligaties dit jaar even een stap terug zetten, stegen de rentes in het najaar fors. Wanneer beide activa stijgen, voorspelt dit niet veel goeds.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 8 februari 2017

GOUDprijs loopt op tot hoogste niveau in drie maanden

De GOUDprijs is woensdag opgelopen tot het hoogste niveau in drie maanden tijd. De internationale politieke onrust sinds Donald Trump in de Verenigde Staten aan de touwtjes trekt, maakt beleggers onzeker. 

Daarmee valt de 'vlucht' naar het edelmetaal als relatief veilige haven te verklaren.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 8 februari 2017

GOUDmijnsector terug op overnamepad

Na een aantal moeilijke jaren gaan de GOUDmijnen opnieuw op overnamepad. Door de stijging van de GOUDprijs en door kostenverlagingen staat de sector er beter voor, waardoor ze eindelijk de ruimte hebben hun ondergrondse GOUDreserves aan te vullen. Dat doen ze niet alleen door nieuwe investeringen in bestaande mijnen, maar ook door andere bedrijven in de sector over te nemen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 februari 2017

Is het nu nog verstandig om GOUDmijnaandelen te kopen?

Net als de analisten van het GOUD en Zilver Rapport van Slim Beleggen is Doug Casey een man die al het een en ander heeft gezien en meegemaakt op de GOUD- en zilvermarkt. Op een vraag of het nu verstandig is om nog te beleggen in GOUD- en zilvermijnaandelen, antwoorde hij met een verhaal zoals onze analisten er ook verschillende kunnen vertellen.

In het geval va Doug Casey gaat het over Fortuna Silver Mines. Begin januari 2006 gaf Casey een koopaanbeveling voor de zilvermijn aan CAD 1,15. Dit was nadat de zilvermijn 500% was gestegen. Je zou je dus kunnen afvragen of het nog de moeite was om te beleggen in een aandeel dat al zo’n sterke stijging achter de rug had.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$