Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 1751 tot 1755
Bron: Edelmetaal-Info
Geplaatst: donderdag 26 maart 2015

Chinese GOUDvraag is veel groter

De vraag naar fysiek GOUD vanuit China is heel veel groter dan uit officiële cijfers blijkt. De vraag is waarom men dit feit geheim wil houden. Zo erg is het toch niet om te weten dat Chinezen en dus niet alleen de Chinese overheid, over elkaar heen vallen om maar zo veel mogelijk GOUD te verkrijgen?

[...]

Bron: the Crux
Geplaatst: woensdag 25 maart 2015

WereldGOUDhandel krijgt meer steun uit het Oosten

Aan de GOUDprijs kun je het nog niet aflezen. Maar onlangs hebben de twee grootste en meest kritieke GOUDmarkten hun beleid ten aanzien van de GOUDhandel zodanig aangepast wat de fundamenten voor de wereldGOUDhandel aanzienlijk zou kunnen verbeteren.

[...]

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 25 maart 2015

GOUD stijgt 3,8% na dieptepunt van 2015

GOUD begon 2015 sterk. De prijs liep ruim $100 op tot $1300 per troy ounce. De weken erna daalde de GOUDprijs nog harder en zakte in totaal $150. Het dieptepunt van 2015 lag op $1150 en dit niveau werd vorige bereikt.

[...]

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: maandag 23 maart 2015

GOUDprijs iets hersteld door een stagnatie in dollar-herstel

De dollar moest afgelopen vrijdag wat terrein prijsgeven, de euro steeg van € 1.05 in de richting van € 1.08. Dan komt er meteen weer wat ruimte voor andere investeringen dan dollar-gerelateerde. GOUD kreeg weer iets van deze interesse mee en kwam terug van $ 1150 naar $ 1185. De focus in Europa werd verlegd van de politieke problemen naar die van de steunmaatregelen opgestart door de ECB. Ook andere commodity gerelateerde producten kregen weer wat wind in de rug hierdoor.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 maart 2015

Repatriatie GOUD is de nieuwe trend

Aan de GOUDprijs valt het dan misschien niet af te leiden, maar GOUD begint steeds belangrijker te worden als reserve op de balansen van centrale banken – overal ter wereld. Steeds meer landen repatriëren hun GOUD terug uit de kluizen van de centrale bank in de Verenigde Staten. En dat is niet zonder reden.

Van al het GOUD dat zich in de kluizen van de Federal Reserve bevindt, is er geen GOUDklomp dat behoort aan de bank zelf. De Fed is ‘slechts’ een goed beveiligde opslagplaats van GOUD van allerlei landen waaronder ook van het land zelf, maar ook buitenlandse overheden, centrale banken en enkele internationale organisaties.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$