EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1751 tot 1755
Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2015

GOUD bezig aan een gecamoufleerde rally in Europa

GOUD is booming business, echter in de Europese contreien is de interesse om op zijn zachts uit te drukken nogal teleurstellend. Dit ten opzichte van opkomende economieën waar dit het topic van het jaar is.  Komt dit door de slechte herinneringen aan de laatste dalingen of is er meer aan de hand?

GOUD is booming business, echter in de Europese contreien is de interesse om op zijn zachts uit te drukken nogal teleurstellend. Dit ten opzichte van opkomende economieën waar dit het topic van het jaar is.  Komt dit door de slechte herinneringen aan de laatste dalingen of is er meer aan de hand?

“We zitten in het midden van een GOUD-boom, maar niemand praat erover”, aldus Ronald Stöferle, fondsbeheerder bij beleggingsmaatschappij Incrementum in Lichtenstein. Stöfferle wordt beschouwd als één van de toonaangevende experts in edelmetalen en staat onder andere bekend om zijn alom geprezen werk “In gold we trust”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2015

Bitcointechnologie kan einde natiestaat inluiden

In dit open gesprek spreekt bekende anarchist en schrijver Jeffrey Tucker zijn verwachting uit dat bitcoin en p2p technologie het einde van de natiestaat kunnen gaan inluiden. Ook praten we over de GOUDstandaard en de kansen van Amerikaanse presidentskandidaat Rand Paul. Jeffrey denkt dat bitcoin en niet GOUD de nieuwe veilige haven wordt bij een grote monetaire crisis.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Asteroid mining niet langer science-fiction

In Garret P. Serviss’ “Edison’s Qonquest of Mars” uit 1898 ontdekt de Aardse ruimtevloot op weg naar Mars een asteroïde uit puur GOUD die door de Martianen wordt ontgonnen. Die science-fiction lijkt echter realiteit te worden.

Arkyd-3R is een ruimtesonde die momenteel aangemeerd ligt aan het ISS en klaar gestoomd wordt voor een eerste testvlucht naar een asteroïde nabij de Aarde. Na 90 dagen zal het toestel dan opbranden in de atmosfeer.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Liquiditeit GOUDmarkt droogt op

Het totale volume aan GOUD dat verhandeld wordt op de spotmarkt daalde onlangs naar het laagste niveau in een jaar tijd, zo meldt Reuters. Banken handelen minder GOUD op de wereldwijde spotmarkt voor het edelmetaal, waardoor grote klanten terughoudend zijn geworden met het doen van grote transacties.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015

GOUDprijs daalt door uitspraken Yellen en slecht banencijfer

De GOUDprijs en de zilverprijs gingen woensdagmiddag fors onderuit tijdens een toespraak van Federal Reserve voorzitter Janet Yellen. De dollar zakte verder weg tegenover de euro, waardoor de edelmetalen in onze valuta goedkoper werden. De GOUDprijs daalde met 1,75% naar €1.047,63 per troy ounce, terwijl de zilverprijs met 2% daalde naar ongeveer €466 per kilo. Ook een teleurstellend banencijfer had impact op de prijzen van beide edelmetalen.

Lees verder op Goudstandaard

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs