EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1756 tot 1760 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 10 juni 2015

Gevaarlijke kinderarbeid in GOUDmijnen Ghana

Duizenden kinderen en tieners werken in GOUDmijnen in Ghana in gevaarlijke omstandigheden die schadelijk zijn voor de gezondheid. Internationale handelaars, die GOUD aankopen in het West-Afrikaanse land, ondersteunen daarmee mogelijk de uitbuiting van minderjarigen. Dat schrijft de mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch in een rapport vandaag, één dag voor de werelddag tegen kinderarbeid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 juni 2015

Aziaten wachten op nieuwe signalen om GOUD te kopen

De Aziatische consument verwacht een verdere daling van de GOUDkoers en is daarom wat meer terughoudend geworden met GOUD kopen. In dollars zakte de prijs van GOUD afgelopen week naar het laagste niveau in sinds maart, maar dat zorgde volgens Reuters niet voor een veel grotere belangstelling op voor het gele metaal.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 10 juni 2015

Deze feiten gaan GOUDbugs niet leuk vinden

In dit artikel aandacht voor enkele feiten omtrent GOUD die de echte GOUDbugs onder ons niet leuk gaan vinden. Wist je bijvoorbeeld dat GOUD sinds de piek in juni 2011 zo’n 38 procent gedaald is? Wist je daarnaast dat de GOUDgrafiek steeds lagere bodems én lagere toppen laat zien?

In dit artikel aandacht voor enkele feiten omtrent GOUD die de echte GOUDbugs onder ons niet leuk gaan vinden. Wist je bijvoorbeeld dat GOUD sinds de piek in juni 2011 zo’n 38 procent gedaald is? Wist je daarnaast dat de GOUDgrafiek steeds lagere bodems én lagere toppen laat zien?

Ook als we op de wat langere termijn kijken zijn de feiten niet enorm rooskleurig. Zo leverde de London Spot Gold series gemiddeld zo’n 5,5 procent rendement per jaar op in de afgelopen 2 decennia. Behoorlijk minder dan de S&P 500 die in diezelfde periode gemiddeld 9 procent rendement oplevert voor beleggers. Toch is er nog altijd een grote groep GOUDbugs.

GOUD is altijd een erg fascinerende belegging geweest. Maar is het momenteel ook de beste tijd om te investeren in het gele edelmetaal?

Kijk eens naar de volgende 2 grafieken:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 juni 2015

Bitcoin en GOUD blijven elkaar versterken

Wederom is er een bitcoin aanbieder die zijn activiteiten weet te combineren met GOUD. Anthem Vault Inc. wist $3,2 miljoen aan te trekken voor de lancering van HayekGold – een wereldwijd te gebruiken digitaal betalingsplatform met GOUD als basis. Een door GOUD gedekte digitale valuta (Hayek) ondersteund door 1 gram GOUD dat verzekerd in een kluis in Utah opgeslagen ligt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 juni 2015

5 zaken die iedereen verkeerd heeft over een GOUDstandaard

We geloven graag wat we willen horen, en zo is dat ook met de GOUDstandaard. Wie het woord ‘GOUDstandaard’ in de mond durft nemen wordt al voor gek of idioot verklaard. Een GOUDstandaard kan nooit werken omdat GOUD een barbaars relikwie is.

Maar de economen die de GOUDstandaard onmiddellijk de grond in boren, zien ook een aantal belangrijke zaken over het hoofd:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs