Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 1756 tot 1760
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 april 2015

Morgen WGC en IMF meeting over GOUD, de renminbi en de Special Drawing Rights (SDR’s)

GOUD researcher en Gold Anti Trust Action Committee (GATA) consultant Ronan Manly wist deze week een interessante meeting te achterhalen. De komende 3 dagen houdt het IMF haar jaarlijkse Spring Meeting van 17 tot en met 19 April. Op zich geen groot nieuws ware het niet dat het Official Monetary and Financial Institutions Forum (OMFIF) samen met het World Gold Council (WGC) een selecte groep van centrale bankiers en volgens OMFIF andere officiële belanghebbende instituties tevens heeft uitgenodigd voor een meeting aan het begin van deze Spring Meeting.

De discussie zal gaan over GOUD, de renminbi en de Special Drawing Rights (SDR’s) onder Chatham House Rules. Wanneer een meeting onder deze regels gehouden wordt betekend dat deelnemers de informatie vrij mogen gebruiken maar ook dat de identiteit van de spreker(s) of participanten niet onthuld mag worden. Chatham House Rules worden gebruikt om een vrije discussie op gang te brengen en de participanten zo vrijelijk mogelijk informatie te kunnen laten delen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 16 april 2015

Market Update (16 april 2015)

Persconferentie ECB ruw verstoord door jongedame met een boodschap, ondernemers kunnen vermogensrendementsheffing ontlopen door spaargeld in hun bedrijf onder te brengen en IMF zegt dat we ons moeten voorbereiden op een liquiditeitsschok. Verder in het nieuws: Amerikaanse schalie-industrie op haar retour, Japan passeert China als grootste bezitter van Amerikaanse staatsobligaties, Russische roebel terug op het hoogste niveau sinds november vorig jaar en nog drie banken sluiten zich aan bij nieuwe elektronische GOUDprijs fixing.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 april 2015

Citi verwacht comeback voor GOUD in 2016

Kijkend naar het nieuws en de commentaren in de media, zijn er maar weinig experts die te spreken zijn over GOUD als investeringskans voor de korte termijn. Dat is wel even wat anders dan in 2013, toen sommige analisten zelfs spraken over GOUD op 2000 dollar per ounce.

Die uitbundige verwachtingen zijn tot nu toe in ieder geval nog niet waargemaakt. Toch hebben de GOUDbugs een goede reden om de moed erin te houden ondanks het pessimisme in de markt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 april 2015

Notering GOUDprijs in 3 getallen dit jaar realistisch

Na het grote dieptepunt van de zomer 2013, toen de prijs voor een troy ounce terug viel onder de $1.200, is het niet meer goed gekomen met de GOUDprijs. Het ging absoluut hard omdat negen maanden voordien de GOUDprijs nog zelfs dicht tegen de $1.800 aanleunde. Een ineenstorting was geboren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 april 2015

“Er is een deal tussen de centrale banken over een financiële reset”

Er is een ongeziene reset op komst in de financiële wereld. Wie goed heeft opgelet de laatste jaren heeft de signalen al lang gezien. Het is vandaag nog moeilijk om de informatie te negeren die zal leiden naar een nieuw financieel systeem waarbij GOUD een belangrijk deel zal uitmaken. Dat zegt althans Keith Neumeyer.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$