Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 1761 tot 1765
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 6 april 2015

GOUD en zilver report (Week 14)

Vandaag open de GOUDmarkt weer na een lang paasweekend. Niet geheel onverwacht zien we daarom nu pas de volledige impact van het slechte banencijfer uit de VS. De GOUDkoers steeg met 1,55% naar ongeveer €1.110 per troy ounce, terwijl de prijs van een kilo zilver met 2,36% steeg naar €502.

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 3 april 2015

Teleurstellend banencijfer VS zet GOUDprijs in euro lager

De GOUDprijs in euro is vanmiddag met een procent gedaald naar €1.090 per troy ounce. De daling is het gevolg van een teleurstellend banencijfer uit de VS, waardoor de euro meer waard werd tegenover de dollar. De wisselkoers steeg met ongeveer een procent naar bijna $1,10 per euro.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 3 april 2015

World Gold Council wil nieuwe GOUDbeurs lanceren in Londen

De World Gold Council onderzoekt de mogelijkheid om een nieuwe GOUDbeurs te openen in Londen, zo bericht de Financial Times. De belangenorganisatie van de GOUDmarkt bespreekt samen met 19 GOUDmijnen en tenminste vijf banken hoe ze de GOUDmarkt van Londen transparanter kunnen maken.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 3 april 2015

Market Update (3 april 2015)

Griekenland zit over een week echt zonder geld, beleggers verliezen hun overtuiging van een snelle renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank, president Obama merkt op dat sterke dollar schadelijk is voor de Amerikaanse export, de olieprijs gaat hard onderuit door deal tussen de VS en de World Gold Council wil meer transparante GOUDmarkt in Londen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 april 2015

Vroeg of laat zal het terug beter gaan met GOUD. Let maar op!

Het ziet er niet goed uit voor de GOUDbelegger. De futures zijn vandaag onder de symbolische grens van 1 200 USD per ounce gezakt. Dat is het gevolg van het kleinere aantal uitkeringen dat in de Verenigde Staten (VS) is aangevraagd, meldt MarketWatch vandaag.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$