EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1766 tot 1770
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Wat brengt het meeste op: aandelen, GOUD, obligaties?

Maandagavond werd er in de Bourla in Antwerpen geen opera opgevoerd. Wel verzamelden er honderden nieuwsgierigen om een lezing bij te wonen van Professor Paul Marsh, econoom aan de London Business School.

Opbrengsten uit obligaties zullen nog zeer langdurig laag blijven. Zelfs lange termijn bonds van overheden zijn vaak negatief. Zwitserse en Deense overheidspapieren hebben een negatieve opbrengst, zelfs op een periode van twintig jaar. Dit wijst er op dat de rentes nog lang zeer laag blijven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

GOUD: mogelijk de laatste keer dat u zo goedkoop kunt instappen

Staat de wereld op het punt de echte reserves van de Chinese GOUDvoorraad te kennen. De laatste keer dat China een update gaf, was in 2009. Iedereen weet dat China ondertussen meer reserves heeft, maar niemand weet hoeveel. Het grootste mysterie van de financiële wereld kan binnenkort onthult worden.

Chinese GOUDmijnen zijn al 8 jaar op rij de grootste producenten van GOUD ter wereld. In 2014 was er een productie van 452 ton. Een deel van dat GOUD zal ongetwijfeld verkocht geweest zijn aan de Chinese overheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Waarom hamstert JP Morgan zilver?

De GOUDvergelijken.nl//kopen/1-troy-ounce-zilver-maple-leaf-munt" title="Zilverprijs" alt="Zilverprijs">zilverprijs ging gisteren 4% hoger. Dat is de grootste stijging op dagbasis van de voorbije maanden.

De GOUDvergelijken.nl//kopen/1-troy-ounce-zilver-maple-leaf-munt" title="Zilverprijs" alt="Zilverprijs">zilverprijs ging gisteren 4% hoger. Dat is de grootste stijging op dagbasis van de voorbije maanden.

Opvallend ook dat de stijging er komt nadat ons vorige week berichten bereikten dat één van de grootste banken in de wereld zilver aan het hamsteren is.

De zilvervoorraad die JP Morgen accumuleerde, is inmiddels 55 miljoen ounces groot.

De voorbije twee alleen al kocht de bank meer dan 8 miljoen ounces zilver via Comex.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 april 2015

GOUD en Zilver dalen na beter dan verwachte cijfers woningmarkt

GOUD en zilver dalen na goede cijfers over de bestaande woningverkopen in de VS. De verkoop van bestaande woningen in de VS kwam hoger uit dan de markt had verwacht. De bestaande huizenverkopen stegen vorige maand ten opzichte van februari met 6,1%. In totaal werden er 5,19 miljoen huizen verkocht. De markt ging uit van een cijfer van 5,03 miljoen. Ook steeg de gemiddelde prijs van een woning met 7,8% ten opzichte van dezelfde periode in 2014.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 27 april 2015

Venezuela en El Salvador verkopen GOUDreserves

Venezuela gaat zijn GOUD ter beschikking stellen aan Citibank in een deal ter waarde van ten minste $1 mrd aan contanten, dat meldden lokale media vrijdag. Vorige maand gaf de centrale bank van Venezuela nog aan dat waarschijnlijk $1.4 ter beschikking gesteld ging worden. President Maduro’s socialistische regering krijgt door de deal meer beschikking over buitenlandse valuta – iets waar het OPEC-land om verlegen zit nu het al langere tijd worstelt met dalende olieprijzen, stijgende consumentenprijzen en een krimpende economie.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs