Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1771 tot 1775
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

De Apple Watch kan GOUD weer ‘cool’ maken

Als iemand GOUDen juwelen weer hip kan maken onder de Amerikaanse en Europese bevolking, dan is het Apple wel.

De vraag in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Italië naar sieraden gemaakt van GOUD is in de afgelopen 10 jaar gehalveerd, volgens data van Bloomberg en de World Gold Council. Consumenten hebben namelijk een voorkeur gekregen voor metalen met witte kleuren zoals zilver en platina. Dat Apple nu is gekomen met zijn GOUDen horloge dat 10.000 dollar kost, GOUDen iPhones op de markt heeft gebracht en nu zelfs GOUDen MacBooks gaat verkopen, kan ervoor zorgen dat consumenten weer meer GOUDen sieraden gaan kopen, stelt Neil Meader, precious metals consultant bij Metallis Consulting.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Valt GOUDprijs terug naar $ 1.000? Dat kan!

Na een zeer sterk begin van 2015 heeft de GOUDprijs alle winst al weer prijsgegeven. Fundamenteel blijft het plaatje kloppen voor een hogere GOUDprijs op lange termijn maar op korte termijn zit een daling naar $ 1.000 of zelfs nog lager er nog steeds in, aldus Jesse Colombo van Forbes.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Fed stelt geduld van beleggers op de proef

Met een stijging van 4,80% vanochtend doet GOUD heel hard zijn best om de slagen van vorige week te boven te komen. Volgens MarketWatch zijn futures samen met een groei van de Amerikaanse aandelen gestegen in waarde.

Dat de Federal Reserve deze week een vergadering houdt, zal zeker ook hebben geholpen. “Investeerders kijken uit naar het moment waarop het woord ‘geduldig’ achterwege zal worden gelaten [door de Fed].”, meent Marketwatch.

Bron: Sold2gold.nl
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Noord-Koreaanse diplomaat smokkelt 27 kilo GOUD

Vlag Noord-Korea en BangladeshBangladesh heeft een Noord-Koreaanse diplomaat betrapt terwijl hij 27 kilo GOUD het land in wilde smokkelen.

Son Young-nam, eerste secretaris van de Noord-Koreaanse ambassade in Dhaka, werd gepakt toen hij vrijdag in Bangladesh arriveerde vanuit Singapore.

[...]

Volgens officiële cijfers heeft de douane ongeveer 1.000 kilo GOUD onderschept in de afgelopen 22 maanden op de 2 internationale vliegvelden van Bangladesh.

Bron: Sold2gold.nl
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Eerlijke vinder brengt zeldzame GOUDen munt terug naar eigenaar

Stella GOUDen muntToen hij ontdekte dat hij een GOUDen munt van $60.000 was verloren tijdens de American Numismatic Association’s National Money Show in Portland werd Brian Hendelson gek.

Maar Hendelson, handelaar in oude munten uit Bridgewater, werd al de volgende ochtend met de munt herenigd.

Deze snelle hereniging kwam door de eerlijkheid van Chris Nokes, bezoeker van de beurs. Hij kreeg nog een GOUDen munt als vindersloon van Hendelson.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$