Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 1771 tot 1775
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 5 maart 2015

Chinese banken melden zich aan voor nieuwe GOUDprijs fixing

Verschillende Chinese banken hebben belangstelling getoond voor de nieuwe elektronische GOUDprijs fixing die op 20 maart wordt ingevoerd. Deze nieuwe fixing, waar we vorige week al over schreven op GOUDstandaard, belooft een grotere transparantie dan de traditionele Londen Gold Fix.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 maart 2015

Sterkere vraag naar GOUD onder Europese beleggers

Beleggers hadden afgelopen maand meer behoefte aan GOUD, zo blijkt uit de BullionVault Gold Investor Index. De Gold Investor Index steeg vanaf het laagste punt in 5 jaar naar 54,5 in februari. Dit was het hoogste niveau in 22 maanden en de snelste stijging sinds april 2013.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 4 maart 2015

Weer mysterieuze drones in Parijs: politie zet tevergeefs achtervolging in

GOUDportal.nl/?itemstr=zijn-dit-voorbereidingen-op-een-nucleaire-aanslag" onclick="target='_blank'">Op GOUDPortal is er al eerder over geschreven. De Parijse politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een drone achtervolgd die boven de stad vloog.

Tevergeefs, de agenten konden volgens Le Monde alleen nog zien hoe het robotje werd opgeraapt door mannen die wegvluchtten in een auto.

De politie in Parijs tast nog altijd in het duister wie er telkens drones over de stad laat vliegen.

Vorig jaar vlogen er in Frankrijk regelmatig drones boven kerncentrales. Ook daarvan is nooit duidelijk geworden wie erachter zat. Inmiddels zijn sinds oktober zo’n zestig illegale dronevluchten geteld.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

Verkoop Beleggingszilver stijgt waar GOUD daalt

Verkoop Zilveren American Eagle op koers 03 maart 2015 in Zilver

Verkoop American Eagle ligt op koers ten opzichte van 2014. Van de meest verkochte zilveren munt ter wereld werden in 2014 ruim 44 miljoen stuks verkocht. Het was een nieuw record in de verkoop voor de US Mint. De US Mint verkocht in 2014 ruim 3,1% meer zilveren American Eagles dan in 2013.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

Infographic: GOUD in het financieel systeem

GOUD is een barbaars relikwie, een onproductieve hoop metaal. Dat is althans wat beleggers zoals Waren Buffett vinden van GOUD. Maar wat deze anti-GOUD bugs vergeten is dat we hetzelfde kunnen zeggen over het fiat geldsysteem.

Naar schatting is het fiat derivatensysteem zo $ 1 quadriljoen groot  ($ 1.000.000.000.000.000). Alle GOUD ter wereld zou in een kubus van 20 meter passen, maar wil men alle derivaten opstapelen, komt men aan een hoop geld dat duizenden kilometers groot is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$