Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 1776 tot 1780
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 25 maart 2015

GOUD stijgt 3,8% na dieptepunt van 2015

GOUD begon 2015 sterk. De prijs liep ruim $100 op tot $1300 per troy ounce. De weken erna daalde de GOUDprijs nog harder en zakte in totaal $150. Het dieptepunt van 2015 lag op $1150 en dit niveau werd vorige bereikt.

[...]

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: maandag 23 maart 2015

GOUDprijs iets hersteld door een stagnatie in dollar-herstel

De dollar moest afgelopen vrijdag wat terrein prijsgeven, de euro steeg van € 1.05 in de richting van € 1.08. Dan komt er meteen weer wat ruimte voor andere investeringen dan dollar-gerelateerde. GOUD kreeg weer iets van deze interesse mee en kwam terug van $ 1150 naar $ 1185. De focus in Europa werd verlegd van de politieke problemen naar die van de steunmaatregelen opgestart door de ECB. Ook andere commodity gerelateerde producten kregen weer wat wind in de rug hierdoor.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 maart 2015

Repatriatie GOUD is de nieuwe trend

Aan de GOUDprijs valt het dan misschien niet af te leiden, maar GOUD begint steeds belangrijker te worden als reserve op de balansen van centrale banken – overal ter wereld. Steeds meer landen repatriëren hun GOUD terug uit de kluizen van de centrale bank in de Verenigde Staten. En dat is niet zonder reden.

Van al het GOUD dat zich in de kluizen van de Federal Reserve bevindt, is er geen GOUDklomp dat behoort aan de bank zelf. De Fed is ‘slechts’ een goed beveiligde opslagplaats van GOUD van allerlei landen waaronder ook van het land zelf, maar ook buitenlandse overheden, centrale banken en enkele internationale organisaties.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 20 maart 2015

GOUD-ETF wint aan populariteit

Nadat de hoeveelheid belegd vermogen in Exchange Traded Funds (ETF’s) voor GOUD sinds begin 2013 zo’n 40 procent is gedaald, is er eindelijk weer een stijging zichtbaar.

En ondanks de gedaalde interesse in GOUD-ETF’s, blijft beleggen in dit soort ETF’s een veel meer populaire manier om te beleggen in GOUD dan door daadwerkelijk fysieke GOUDstaven te kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 20 maart 2015

U goed voorbereiden op de volgende cyclus in GOUD en zilver is essentieel voor uw welvaart

Is het u ook al opgevallen dat sommige beleggers in GOUD en zilver niet bezorgd zijn over het huidige koersverloop? De GOUD- en zilverprijs gaan door een diep dal en toch zijn er veel beleggers – zoals de specialisten bij Slim Beleggen – die niet in paniek schieten. Hoe komt dat? Omdat GOUD en zilver altijd in cyclussen bewegen en de volgende cyclus zal omhoog zijn.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$