EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1781 tot 1785 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

“Blijf long op GOUD en GOUDmijnaandelen”

Veel mensen zien de aanstaande renteverhoging door de Amerikaanse Federal Reserve, de lage inflatie van vandaag de dag en de mogelijkheid van een dollar die sterk blijft, als factoren die de zwakke GOUDprijs ondersteunen. Dit is een vrij conventionele gedachte, die GOUDbugs gek maakt en ook door veel traditionele en bearishe analyses ondersteund wordt. Een van de partijen die hier zo over denkt, is bijvoorbeeld Goldman Sachs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

China lanceert nog dit jaar GOUDprijs fixing in yuan

De Shanghai Gold Exchange (SGE) lanceert eind dit jaar een nieuwe GOUDprijs fixing in Chinese yuan, zo verklaarde een woordvoerder van de Chinese GOUDbeurs tegenover Reuters. De afgelopen jaren is China uitgegroeid tot de grootste GOUDmarkt ter wereld. Met een eigen fixing in yuan krijgt China meer invloed op de prijsvorming van GOUD.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

Eerste GOUDen munten van Islamitische Staat gespot

Islamitische Staat (IS) is begonnen met de productie van GOUDen munten. Een Syrische activist die strijdt tegen Islamitische Staat  plaatste eerder deze week namelijk afbeeldingen van de munten op social media. De munten vertegenwoordigen bij de actuele GOUDkoers een waarde van $139, iets meer dan 1/10 troy ounce GOUD.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 24 juni 2015

Azië importeerde dit jaar al 560 ton GOUD uit Zwitserland

Zwitserland heeft dit jaar al 560 ton GOUD richting Azië geëxporteerd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de Zwitserse douane. Vooral China, India, Hong Kong en Singapore zijn groot afnemer van het edelmetaal.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 24 juni 2015

Nog twee deelnemers voor nieuwe GOUDprijs fixing

Vorige week schreven we al over de deelname van de Bank of China aan de LBMA Gold Fixing, maar dat blijkt niet de enige bank te zijn. Begin deze week werd duidelijk dat ook Morgan Stanley en Standard Chartered meedoen in de fixing van de GOUDkoers. Daarmee stijgt het totaal aantal deelnemers naar tien, het dubbele van de vijf banken die betrokken waren bij de oude ‘Londen Gold Fix’.

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs