Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1791 tot 1795
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

GOUDen Apple Watch gaat $10.000 kosten

Apple lanceerde gisteren de ‘Apple Watch‘, een nieuwe accessoire voor de iPhone die vooral het hogere segment moet aanspreken. Een 18-karaat GOUDen versie van het horloge heeft zelfs een prijs vanaf $10.000! Maar is dat ook allemaal echt GOUD?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

Market Update (10 maart 2015)

Euro zakt naar laagste niveau in 12 jaar, Denemarken weet valutaspeculanten op afstand te houden, OPEC moet olieproductie niet terugschroeven en GOUDprijs in dollar naar laagste niveau in drie maanden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

GOUDprijs verder onder druk

De GOUDprijs daalde dinsdag tot het laagste peil in drie maanden en is bezig met de langste verliesreeks in bijna twee jaar.

De prijsdruk komt voort uit een sterkere dollar en speculatie op een eerder dan verwachte renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank, vanwege de aantrekkende economie.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 10 maart 2015

GOUDprijs zal stijgen naar $1550

GOUDprijs richting $1500 tot $1600 binnen 3 jaar 09 maart 2015 in GOUD

GOUDprijs heeft de laatste jaren last van een negatief sentiment. De daling in de GOUDprijs sinds 2011 van ruim 38% heeft de belangstelling onder beleggers negatief beïnvloed. Analist Francisco Blanch van Bank of Amerika Merrill Lynch verwacht dat de GOUDprijs in de loop van dit jaar onder druk kan komen te staan wanneer de FED de rente zal verhogen. Blanch denkt dat de GOUDprijs de komende drie maanden een neerwaarts risico heeft en dat we het niveau van $1100 per troy ounce kunnen gaan zien. Maar over een periode van 2 tot 3 jaar verwacht Blanch een verbetering van het sentiment voor GOUD gekoppeld aan een hogere prijs.

De analist geeft aan dat de winst van januari verloren is gegaan door de sterkere Dollar. De Dollar steeg in verband met de verwachte renteverhoging door de FED. Blanch baseert zijn positieve visie voor GOUD op lange termijn op 2 factoren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 maart 2015

Waarom beleggers deze maand moeten oppassen met GOUD

De gemiddelde beweeglijkheid van GOUD is over de afgelopen 30 dagen gedaald naar het laagste punt sinds begin november, volgens data van Bloomberg. GOUD doet beleggers recent weinig, concludeert de partij dan ook.

Zelfs het plan van Mario Draghi om meer obligaties op te kopen, waardoor de euro zakte naar het laagste niveau in 11 jaar, was niet genoeg om GOUD echt te laten bewegen. Waar de meeste financiële markten donderdag duidelijk reageerden op de toelichting van Draghi op het QE-programma, bewogen GOUD-futures amper.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$