Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 1796 tot 1800
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Valt GOUDprijs terug naar $ 1.000? Dat kan!

Na een zeer sterk begin van 2015 heeft de GOUDprijs alle winst al weer prijsgegeven. Fundamenteel blijft het plaatje kloppen voor een hogere GOUDprijs op lange termijn maar op korte termijn zit een daling naar $ 1.000 of zelfs nog lager er nog steeds in, aldus Jesse Colombo van Forbes.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Fed stelt geduld van beleggers op de proef

Met een stijging van 4,80% vanochtend doet GOUD heel hard zijn best om de slagen van vorige week te boven te komen. Volgens MarketWatch zijn futures samen met een groei van de Amerikaanse aandelen gestegen in waarde.

Dat de Federal Reserve deze week een vergadering houdt, zal zeker ook hebben geholpen. “Investeerders kijken uit naar het moment waarop het woord ‘geduldig’ achterwege zal worden gelaten [door de Fed].”, meent Marketwatch.

Bron: Sold2gold.nl
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Noord-Koreaanse diplomaat smokkelt 27 kilo GOUD

Vlag Noord-Korea en BangladeshBangladesh heeft een Noord-Koreaanse diplomaat betrapt terwijl hij 27 kilo GOUD het land in wilde smokkelen.

Son Young-nam, eerste secretaris van de Noord-Koreaanse ambassade in Dhaka, werd gepakt toen hij vrijdag in Bangladesh arriveerde vanuit Singapore.

[...]

Volgens officiële cijfers heeft de douane ongeveer 1.000 kilo GOUD onderschept in de afgelopen 22 maanden op de 2 internationale vliegvelden van Bangladesh.

Bron: Sold2gold.nl
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Eerlijke vinder brengt zeldzame GOUDen munt terug naar eigenaar

Stella GOUDen muntToen hij ontdekte dat hij een GOUDen munt van $60.000 was verloren tijdens de American Numismatic Association’s National Money Show in Portland werd Brian Hendelson gek.

Maar Hendelson, handelaar in oude munten uit Bridgewater, werd al de volgende ochtend met de munt herenigd.

Deze snelle hereniging kwam door de eerlijkheid van Chris Nokes, bezoeker van de beurs. Hij kreeg nog een GOUDen munt als vindersloon van Hendelson.

[...]

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: zondag 15 maart 2015

GOUDprijs: Wat hebben de Fed en de ECB afgesproken?

Gaat de GOUDprijs zakken onder de $1.000 door rentebesluiten van de Fed?

De ECB en de Fed lijken hun rollen volledig te hebben omgedraaid. Waar Draghi volledig los gaat, lijkt Yellen steeds strikter te worden. De euro zakt steeds dieper weg ten opzichte van de dollar die nu zelfs door het dak van 100 punten is geschoten op de dollar index. Hoe zal de GOUDprijs hierop reageren?

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$