Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 1801 tot 1805
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 maart 2015

“Verkoopgolf voor GOUD voorlopig nog niet voorbij”

Afgelopen vrijdag zag GOUD zijn grootste daling in 1 dag sinds december 2013. Dit gebeurde na de publicatie van een beter dan verwacht banenrapport over februari. Hierdoor werden de verwachtingen van een snelle verhoging van de rente door de Federal Reserve nog hoger. Volgens analisten is de verkoopgolf van GOUD dan ook nog nier voorbij.

Bron: Sold2gold.nl
Geplaatst: donderdag 12 maart 2015

Weer grote GOUDklomp gevonden in Australië

Fair Dinkum NuggetDe 42-jarige GOUDzoeker Mick Brown kon zijn geluk niet op toen hij een GOUDklomp van ruim 2,5 kilo vond.

[...]

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 12 maart 2015

Renteverhoging FED niet voor maart 2016

Renteverhoging FED niet voor maart 2016 11 maart 2015 in Macro Nieuws

Renteverhoging FED niet voor maart 2016 zo stellen economen van Morgan Stanley. De gemiddelde verwachting in de markt is dat de FED de rentetarieven deze zomer zal verhogen hetgeen de Amerikaanse Dollar verder zal laten stijgen. Een sterkere Dollar heeft negatief effect op de GOUDprijs en zilverprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 maart 2015

GOUDmarkt-investeerders zitten volledig in cash”

De meeste indicatoren om de GOUDmarkt te timen, tonen geen extreem pessimisme of wanhoop en lijken daarmee, ondanks een aantal sombere weken voor het gele edelmetaal, te wijzen op een bodem voor de prijzen van GOUD. Dat stelt Mark Hulbert, columnist bij Marketwatch, die al 35 jaar de adviezen van 160 financiële nieuwsbrieven volgt.

Hoewel de GOUDprijs op een piek van zo’n 10 procent heeft gestaan dit jaar, is die winst inmiddels weer verdampt, waarmee het edelmetaal weinig bevredigend is geweest voor beleggers dit jaar.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 11 maart 2015

Venezuela verkoopt GOUD voor dollars

De centrale bank van Venezuela overweegt een deel van haar GOUDreserve uit te lenen in ruil voor dollars. Door de daling van de olieprijs mist het olieproducerende land veel inkomsten. Om wat extra dollars in de schatkist te krijgen overweegt de centrale bank 1,4 miljoen troy ounce GOUD (omgerekend 43,5 ton) om te ruilen voor dollars. Deze swapconstructie brengt bij de huidige GOUDkoers ongeveer $1,5 miljard in het laatje.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$