Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8099 artikelen gevonden. Artikel 1806 tot 1810
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 2 maart 2015

GOUDmijnaandelen tips: ze stijgen 9 keer sneller dan de GOUDprijs

De laatste maanden bieden GOUDmijnaandelen weer een meerwaarde ten opzichte van GOUD. Tijdens de recente correctie van de GOUDprijs, bleven de GOUDmijnen nagenoeg ter plaatse. Dit betekent dat men niet meer bereid is de GOUDmijnaandelen te verkopen, ondanks een lagere GOUDprijs.

GOUD en zilver kenden een zeer sterke start van het jaar waarin de GOUDprijs $ 100 steeg en de zilverprijs $ 3. Maar de laatste weken hebben GOUD en zilver deze winst nagenoeg volledig moeten prijsgeven. Bij de GOUD- en zilvermijnen zien we echter een ander verhaal.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 maart 2015

De obligatie-bubbel staat op springen: tijd voor GOUD

Obligaties gelden traditioneel als veilige havens voor investeerders die in tijden van laagconjunctuur niet goed weten waarheen. Zonder interessante interesten op de markt die signaleren waar de opportuniteiten zich bevinden stond de staatsbon altijd garant voor een degelijk rendement op lange termijn.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 1 maart 2015

GOUD en zilver report (Week 9)

De GOUDkoers steeg de afgelopen week van €1.056,43 naar €1.083,79 per troy ounce (+2,59%), terwijl de prijs van een kilo zilver van €458,77 naar €476,62 (+3,89%) wist te stijgen. De koersen van beide edelmetalen worden voor het grootste deel ondersteund door het opnieuw verzwakken van de euro ten opzichte van de dollar. Ook zijn de berichten over het uitblijven van een renteverhoging gunstig voor GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 28 februari 2015

GOUD maakt een comeback, je moet alleen wel 2 jaar geduld hebben

GOUD zal het komende jaar verder onder druk komen te staan dankzij de Federal Reserve die steeds dichter bij het verhogen van de rentetarieven komt. De vooruitzichten voor GOUD zien er echter veelbelovend uit voor de komende jaren, dat zegt Bank of America Merrill Lynch.

‘Op dit moment zijn beleggers niet in de stemming om GOUD aan te houden omdat ze denken dat de Amerikaanse Fed de rentes zal verhogen. Ik denk daarom dat GOUD in de komende 3 maanden een neerwaarts risico heeft en naar de 1100 dollar per ounce kan gaan’, vertelt Franciso Blanch, grondstoffenanalist bij Bank of America Merrill Lynch. ‘Kijk je echter naar een termijn van 2 of 3 jaar, dan zien de dingen er een stuk rooskleuriger uit voor GOUD.’

Bron: galeboetticher.com
Geplaatst: zaterdag 28 februari 2015


Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$