Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 1816 tot 1820
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

Verschuivingen in de top 10 GOUD producenten

Het is interessant om te zien welke verschuivingen er zijn opgetreden in de laatste jaren op het gebied van GOUD produceren. Zowel voor landen als voor bedrijven. Er zijn zeker enkele verschuivingen die het opmerken waard zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

Zie hoeveel GOUD dit bekende hedge fund heeft

Ray Dalio is de oprichter van Bridgewater Associates, een van ’s werelds grootste hedge funds. De aan Harvard afgestudeerde oprichter heeft een strategie ontwikkelt die niet alleen op het balanceren van portfolio’s is afgestemd, maar ook op de risico’s die in de huidige economie spelen.

Deze strategie heeft ervoor gezorgd dat Bridgewater Associates een waarde beheert van maar liefst $ 160 miljard. Mr. Dalio gelooft tevens sterk in GOUD en ziet het als het perfecte bescherm middel tegen inflatie. Hij vindt dat elke portfolio een deel GOUD moet bezitten. Iets was zeker niet alle hedge funds doen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

5 redenen om GOUD en zilver te kopen in 2015

Is de berenmarkt in GOUD en zilver voorbij? Mogelijk nog niet helemaal. Toch zijn er 5 goede redenen te vinden om dit jaar GOUD en zilver te kopen. In de meeste berenmarkten zien we na een parabolische stijging een daling tot aan het uitbraakniveau om dan de nieuwe fase in te zetten, voor GOUD ligt deze op $ 1.000.

De huidige cyclische berenmarkt in de seculaire stierenmarkt kan dus nog een korte sell off fase krijgen waarin de GOUDprijs richting $ 1.000 gaat alvorens definitief de weg naar boven te hervaten. Dit zijn alvast 5 goede redenen waarom je dit jaar nog GOUD (en zilver) moet kopen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

Volatiliteit zilverprijs schrikt vermogensbeheerders af

De grote volatiliteit van de zilverprijs schrikt vermogensbeheerders af, zo schrijft Bloomberg. De prijsstijging van 11% sinds het begin van dit jaar zorgde namelijk niet voor een nieuwe instroom van zilver in ETF’s. Dat terwijl GOUD-ETF’s in januari door de stijging van de GOUDprijs hun voorraden met 4,1% zagen toenemen.

Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

België haalt GOUDvoorraad toch niet terug uit Londen

Afgelopen woensdag berichtte de Belgische omroep RTBF dat het land van plan is 200 ton GOUD weg te halen uit Londen. Een bericht dat later in De Tijd weer werd tegengesproken door Luc Coene, de gouverneur van de Belgische centrale bank.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$