Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 1826 tot 1830
Bron: Sold2gold.nl
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Eerlijke vinder brengt zeldzame GOUDen munt terug naar eigenaar

Stella GOUDen muntToen hij ontdekte dat hij een GOUDen munt van $60.000 was verloren tijdens de American Numismatic Association’s National Money Show in Portland werd Brian Hendelson gek.

Maar Hendelson, handelaar in oude munten uit Bridgewater, werd al de volgende ochtend met de munt herenigd.

Deze snelle hereniging kwam door de eerlijkheid van Chris Nokes, bezoeker van de beurs. Hij kreeg nog een GOUDen munt als vindersloon van Hendelson.

[...]

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: zondag 15 maart 2015

GOUDprijs: Wat hebben de Fed en de ECB afgesproken?

Gaat de GOUDprijs zakken onder de $1.000 door rentebesluiten van de Fed?

De ECB en de Fed lijken hun rollen volledig te hebben omgedraaid. Waar Draghi volledig los gaat, lijkt Yellen steeds strikter te worden. De euro zakt steeds dieper weg ten opzichte van de dollar die nu zelfs door het dak van 100 punten is geschoten op de dollar index. Hoe zal de GOUDprijs hierop reageren?

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 14 maart 2015

Topbankiers: “Sla wapens, voedsel en GOUD in”

Joris Luyendijk heeft een boek geschreven over de financiële crisis, dat schreven we onlangs hier al. Bij Kanaal Z mocht de Nederlander aanschuiven voor een gesprek. Openhartig toont de onderzoeksjournalist aan dat preppers en libertairen nog zo gek niet zijn.

In het interview vertelt Luyendijk vrijuit over hoe topbankiers en beleggingsadviseurs de crisis van 2008 beleefd hebben. Opvallend daarbij is dat de gewone man, op wat libertairen na, nog steeds niet lijkt te beseffen hoe dicht we bij een totale burgeroorlog zaten.

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 13 maart 2015

Is maart een goede maand om GOUD te kopen?

We weten dat de GOUDprijs in het najaar meestal stijgt, omdat de markt dan aantrekt door seizoensgebonden vraag vanuit India. Maar hoe presteerde GOUD de afgelopen decennia in de eerste maanden van het jaar? Casey Research maakte een grafiek van de gemiddelde ontwikkeling van de GOUDkoers per maand en dat ziet er als volgt uit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 maart 2015

“Verkoopgolf voor GOUD voorlopig nog niet voorbij”

Afgelopen vrijdag zag GOUD zijn grootste daling in 1 dag sinds december 2013. Dit gebeurde na de publicatie van een beter dan verwacht banenrapport over februari. Hierdoor werden de verwachtingen van een snelle verhoging van de rente door de Federal Reserve nog hoger. Volgens analisten is de verkoopgolf van GOUD dan ook nog nier voorbij.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$