Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7984 artikelen gevonden. Artikel 1841 tot 1845
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 januari 2015

Loskoppeling Zwitserse Frank startschot voor run op GOUD?

Volgens “GOUD en zilver expert” Mike Maloney zal de ontkoppeling van de Zwitserse frank van de euro geen goed doen voor zowel de Zwitsers noch voor de wereldeconomie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 januari 2015

GOUD boven $1300,-

De spot prijs van GOUD tikte vandaag zijn hoogste punt aan van de afgelopen vijf maanden, voorbij de $1300. Volgens Reuters wegens grotere interesse in het edelmetaal door een wat zwakkere dollar, zorgen over het verloop van de wereldeconomie en het Europese equivalent van QE door de ECB morgen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 21 januari 2015

24 karaat over Zwitserse franc en besluit ECB

Vorige week verraste de Zwitserse centrale bank de wereld met het besluit om de franc los te laten van de euro. De munt werd daardoor opeens 20% meer waard ten opzichte van de euro. Toch moeten we niet zo heel verbaasd zijn over dit besluit. Dat suggereert GOUDkenner ’24 karaat’, die een jaar geleden een lange reeks van artikelen publiceerde op Marketupdate. We stelden hem enkele vragen over dit onderwerp…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 januari 2015

Dit is waarom Duitsland, Nederland en België hun GOUD terug willen

De centrale banken beginnen stilaan in stormweer terecht te komen. De Zwitserse Centrale Bank was de eerste die aan de alarmbel trok. De aura van onoverwinnelijkheid begint te barsten, dit is meestal het begin van het einde.

En als het vertrouwen in de fiatmunt begint af te nemen, blijft er slechts een activa meer over: GOUD. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer centrale banken GOUD kopen of terug halen naar hun eigen land.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 21 januari 2015

GOUDprijs voor het eerst sinds augustus boven 1300 dollar

De GOUDprijs is woensdag voor het eerst sinds augustus vorig jaar tot boven de 1300 dollar per troy ounce (31,1 gram) gestegen.

Beleggers stappen weer in GOUD met het oog op de onzekere economische ontwikkelingen. Het edelmetaal wordt in roerige tijden vaak gezien als een veilige belegging.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$