Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 186 tot 190
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

Cryptovaluta Ripple hoger op Japans fanatisme

De afgelopen maanden zagen we een aanhoudende verkoop van Amerikaanse schuld door Japan.

Het kan een teken zijn dat de onzekerheid rond het fiscale en monetaire beleid van de VS er voor zorgt dat de Japanners op zoek gaan naar alternatieve investeringen en veilige havens.

Daaronder mag GOUD worden gerekend, maar wellicht ook cryptocurrencies – door sommige cryptograven ook wel virtueel GOUD genoemd – zouden van die onzekerheid kunnen profiteren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

GOUD klaar voor sprong opwaarts?

GOUD, het gekende edelmetaal noteert momenteel een stuk onder het eigen hoogtepunt. Diverse analisten gaan ervan uit dat dit nog enige tijd zo zal blijven al kan dit mogelijks toch een foutieve inschatting zijn afgaande op diverse parameters.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 3 april 2017

El Salvador verkiest water boven GOUD

In El Salvador heeft het parlement woensdag een verbod op mijnbouw goedgekeurd op zijn ganse grondgebied. Het verbod geldt voor de extractie van alle metaalhoudende grondstoffen, GOUD inbegrepen.

Het gaat om een wereldprimeur die als doel heeft de lokale waterbronnen in deze Centraal-Amerikaanse republiek te beschermen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 3 april 2017

Grafiek: GOUDaankopen centrale banken sinds 1948

Sinds de Tweede Wereldoorlog heeft het internationale monetaire systeem verschillende fasen ondergaan. Door het loslaten van de GOUDstandaard speelde het edelmetaal geen rol van betekenis meer in het dagelijkse betalingsverkeer, maar daarmee was de rol van GOUD als monetair anker en als ultieme reserve nog niet uitgespeeld.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 3 april 2017

‘Zet uw geld om in GOUD of leer tuinieren’

Ruben Munsterman en Arno Wellens gaan in gesprek voor Cafe Weltschmerz.

“Oh ja, de eurocrisis. Bijna vergeten. Dat Rutte ‘sorry’ zei over ‘geen cent meer naar de Grieken’ betekent niet dat al onze monetaire kopzorgen nu verleden tijd zijn, zo werken die dingen niet. Het ontbreekt in de eurozone aan het gevoel van solidariteit dat nodig is om het project te laten slagen. Daarom gaat het mislukken, wat geen wens is maar een constatering. Het beste van je kan doen? VAn het geld dat je hebt GOUD kopen of leren tuinieren en zelfvoorzienend worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$