EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1851 tot 1855 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

Ook Oostenrijk haalt zijn GOUD terug

Na Duitsland, Venezuela en Nederland blijkt nu ook Oostenrijk bezig met een repatriëring van haar GOUDreserves. GOUDkenner Jan Nieuwenhuijs beter bekend onder zijn pseudoniem Koos Jansen stelde in 2014 al dat wanneer meer landen zouden volgen er een mondiale run zou kunnen ontstaan op fysiek GOUD. Met dit nieuwsbericht voor Bullionstar laat hij blijken bovenop het GOUDnieuws te zitten.

Nederland wist eind 2014 in het diepste geheim en met succes 20% – 122.5 ton – aan officieel Nederlands GOUD te repatriëren uit de VS met een marktwaarde van 4 miljard. Ook de Duitse Bundesbank besloot eind 2013 om uiteindelijk de helft van zijn GOUDreserves naar Frankfurt te verhuizen, de andere helft blijft zij in New York en Londen aanhouden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

India blijft GOUD kopen: 85 ton geïmporteerd in april

India heeft in de maand april opnieuw veel GOUD geïmporteerd, zo blijkt uit cijfers die het Indiase Ministerie van Handel onlangs bekendmaakte. In april 2015 werd er in totaal 85 ton, goed voor $3,13 miljard, aan GOUD geïmporteerd, een toename van 78% ten opzichte van een jaar eerder.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 24 mei 2015

GOUD en zilver report (Week 20)

De GOUDprijs steeg de afgelopen week van €1.069,24 naar €1.095,48 per troy ounce (+2,45%), terwijl de prijs van een kilo zilver van €491,38 naar €499,48 klom (+1,65%). Het gele metaal bereikte de hoogste koers in vier weken tijd, terwijl de zilverkoers al een week rond de grens van €500 per kilo schommelt. De prijstijging is het gevolg van de zwakke euro.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 22 mei 2015

GOUDmarkt Azië in lagere versnelling

Volgens Reuters hoeven we de komende maanden weinig spektakel te verwachten van de GOUDmarkt in China en India, de twee grootste afzetmarkten voor GOUD ter wereld. De premie op GOUD daalde in beide markten, een signaal dat vraag en aanbod goed in balans zijn en dat er geen dreiging is van tekorten.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: vrijdag 22 mei 2015

Rusland voegde in april weer GOUD aan reserves toe

Rusland heeft in april opnieuw GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de centrale bank. In de maand april kocht Rusland 300.000 troy ounce GOUD bij, wat bij de GOUDkoers van die periode een waarde van ruim €300 miljoen vertegenwoordigt. Met deze aankoop stijgt  totale GOUDvoorraad van Rusland naar 40,1 miljoen troy ounce (ongeveer 1.247 ton) GOUD.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs