Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 1851 tot 1855
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 9 maart 2015

Aantal operationele olie-installaties in de VS sinds oktober bijna gehalveerd

GOUDportal.nl/?itemstr=zerohedge-bls-ziet-opnieuw-tienduizenden-verloren-banen-over-het-hoofd">Al eerder over geschreven op GOUDportal.nl

De Verenigde Staten pakten vrijdag uit met een ‘stellar’ jobsrapport, dat de euro in één sessie alweer 1,5% lager duwde. Amerika creëerde in februari liefst 295.000 nieuwe jobs en overtrof daarmee de verwachtingen van de meeste analisten. Ook de werkloosheid over de Atlantische Oceaan liep sterker terug dan verwacht, van 5,5% tegen 5,7% een maand eerder.

In de Amerikaanse olie-industrie werden de wenkbrauwen gefronst wanneer de cijfers bekend raakten. Volgens onderzoeksbureau Challenger, Gray & Christmas zouden dit jaar enkel in de energiesector al

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 maart 2015

Hillary Clinton, de Clinton Foundation en GOUDkoorts

Drie maal New York Times bestseller Peter Schweizer komt binnenkort uit met een boek genaamd “Clinton Cash: The Untold Story of How and Why Foreign Governments and Businesses Helped Make Bill and Hillary Rich”. Uitgeversmaatschappij HarperCollins gaf afgelopen donderdag aan dat het een boek betreft met vele onthullingen nadat de schrijver een jaar lang onderzoek heeft gedaan.

In 2011, liet Schweizer’s boek Throw Them All Out zien hoe er door middel van insider trading gehandeld werd door leden van het Congress. Het werd het onderwerp van een award-wining 60 Minutes aflevering.

Bron: Sold2gold.nl
Geplaatst: maandag 9 maart 2015

Apple heeft 30% van globale GOUDproductie nodig om te voldoen aan vraag naar Apple Watch

GOUDen Apple WatchElektronica gigant Apple, vooral bekend van hun smartphones en tablets, heeft volgens geruchten bijna één derde van de totale GOUDproductie ter wereld nodig om alle Apple Watches (voorheen iWatch) van GOUD te kunnen voorzien.

Er is veel interesse in het luxe model met een 18-karaats GOUDen behuizing en Apple heeft al voorzorgsmaatregelen genomen om genoeg GOUD op voorraad te krijgen.

[...]

Bron: De Telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 9 maart 2015

GOUD zoeken aan de Rijn

GOUDzoekers maakten voorheen vaak verre reizen naar moeilijk toegankelijke gebieden, maar aan de oevers van de Rijn bij Krefeld kan het ook. Op nog geen 30 kilometer van de Nederlandse grens geeft Maurice Balt er les in GOUD zoeken.

[...]

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: zaterdag 7 maart 2015

GOUDprijs en Euro omlaag na sterk banencijfer

GOUDprijs en Euro omlaag na sterk banencijfer VS 06 maart 2015 in GOUD

GOUDprijs en Euro zijn vandaag sterk gedaald na bekendmaking van de werkgelegenheidscijfers in de VS. Volgens een meting van CNN Money was de gemiddelde verwachting dat er 235.000 banen bij kwamen in de VS. Het werkelijke cijfers was een stuk beter. In totaal kwamen er in februari 295.000 banen bij. Het werkeloosheidspercentage daalde naar 5,5%.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$