Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 1861 tot 1865
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 4 maart 2015

Weer mysterieuze drones in Parijs: politie zet tevergeefs achtervolging in

GOUDportal.nl/?itemstr=zijn-dit-voorbereidingen-op-een-nucleaire-aanslag" onclick="target='_blank'">Op GOUDPortal is er al eerder over geschreven. De Parijse politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een drone achtervolgd die boven de stad vloog.

Tevergeefs, de agenten konden volgens Le Monde alleen nog zien hoe het robotje werd opgeraapt door mannen die wegvluchtten in een auto.

De politie in Parijs tast nog altijd in het duister wie er telkens drones over de stad laat vliegen.

Vorig jaar vlogen er in Frankrijk regelmatig drones boven kerncentrales. Ook daarvan is nooit duidelijk geworden wie erachter zat. Inmiddels zijn sinds oktober zo’n zestig illegale dronevluchten geteld.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

Verkoop Beleggingszilver stijgt waar GOUD daalt

Verkoop Zilveren American Eagle op koers 03 maart 2015 in Zilver

Verkoop American Eagle ligt op koers ten opzichte van 2014. Van de meest verkochte zilveren munt ter wereld werden in 2014 ruim 44 miljoen stuks verkocht. Het was een nieuw record in de verkoop voor de US Mint. De US Mint verkocht in 2014 ruim 3,1% meer zilveren American Eagles dan in 2013.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

Infographic: GOUD in het financieel systeem

GOUD is een barbaars relikwie, een onproductieve hoop metaal. Dat is althans wat beleggers zoals Waren Buffett vinden van GOUD. Maar wat deze anti-GOUD bugs vergeten is dat we hetzelfde kunnen zeggen over het fiat geldsysteem.

Naar schatting is het fiat derivatensysteem zo $ 1 quadriljoen groot  ($ 1.000.000.000.000.000). Alle GOUD ter wereld zou in een kubus van 20 meter passen, maar wil men alle derivaten opstapelen, komt men aan een hoop geld dat duizenden kilometers groot is.

Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

Waarom mag China zoveel GOUD kopen?

Waarom staat de VS toe dat China zoveel GOUD verzamelt? Volgens Jim Rickards is daar een logische verklaring voor te vinden. In een ingezonden artikel op de Daily Reckoning schrijft hij dat China als tweede grootste economie ter wereld een belangrijke rol speelt en dat het in het belang van de rest van de wereld is dat ook China goed voorbereid is op een ‘reset’ van het wereldwijde financiële systeem. 

Bron: Slim In Dividend.com
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

Wat? GOUD legt een pennant patroon af!

De GOUDprijs noteert bijna 5 keer hoger dan 15 jaar geleden. Toegeven, de GOUDprijs stond toen op het laagste punt sinds de gold-spike uit 1980. Anderzijds heeft de GOUDprijs in de afgelopen drie jaar een derde van zijn kracht ingeleverd wat ons brengt naar een bijzonder moment. De GOUDkoers maakt een zogeheten “pennant pattern”, een term dat in technische analyse gebruikt wordt, en zeker niet zonder reden!

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$