EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1866 tot 1870 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 18 mei 2015

De GOUDmarkt danst op de beat van de Grexit

Het is de gold bugs vast niet ontgaan. Sinds bekend raakte dat 5 juni het (zoveelste) moment van de waarheid is waarop beslist zal worden of het doek valt over Griekenland, is GOUD aan een stevige opmars bezig.

GOUD breekt vandaag door de psychologische grens van de 1220 dollar per ons. Een trimestrieel record. Mogelijk komt het record van januari, 1302.25 dollar, weldra terug in zicht.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 16 mei 2015

Let op!! Zilver breekt uit …

Het heeft eventjes geduurd, maar de zilverprijs breekt nog eens uit. De laatste keer dat de zilverprijs probeerde uit te breken was vorige zomer toen de rally in de kiem werd gesmoord door de rally van de Amerikaanse Dollar. Sindsdien zal zilver terug in een dalende trend … tot nu.

Zilver test momenteel voor de 3e keer de neerwaartse trend sinds juli 2014 en het ziet er sterk naar uit dat het deze keer zal slagen in de opwaartse uitbraak.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Binnenkort feestje voor GOUDmijnaandelen

Terwijl de GOUDprijs zo’n 3,5 % hoger staat dan in het begin van het jaar, staan GOUDmijnaandelen een kleine 10 % hoger, dat is dus bijna 3 keer beter. Beleggers in GOUDmijnaandelen zitten al lang te wachten op een forse opstoot van de GOUDmijnaandelen, dit is niet abnormaal aangezien eens de GOUDtrein vertrekt, sommige aandelen op korte tijd met 100 % of zelfs 400 % kunnen stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Agnico Eagle overtuigd van het potentieel van Belo Sun Mining

Belo Sun kondigde gisteren een strategische investering van $15 miljoen van Agnico Eagle aan. Daarmee koopt de GOUDproducent zich in voor een totaal van meer dan 17% van de aandelen.

Belo Sun kondigde gisteren een strategische investering van $15 miljoen van Agnico Eagle aan. Daarmee koopt de GOUDproducent zich in voor een totaal van meer dan 17% van de aandelen.

Het project van Belo Sun heeft een grote economische waarde en de ontwikkeling ervan verloopt voorspoedig. Het ligt echter wel in een gebied in Brazilië waar tegelijkertijd een grote stuwdam wordt gebouwd. Hierdoor is er veel  aandacht van actiegroepen, en vooral van regionale politici die deze projecten gebruiken om in de landelijke schijnwerpers te komen. Ondanks deze strubbelingen heeft Agnico Eagle kennelijk vertrouwen in het welslagen van het project.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Duitsers kopen 20% meer GOUD dan vorig jaar

De economie van Duitsland draait redelijk goed, maar toch zijn de Duitsers minder zeker over de economische toekomst van het land. Uit het nieuwste rapport van de World Gold Council blijkt namelijk dat Duitsers in de eerste drie maanden van dit jaar 20% meer GOUDbaren en GOUDen munten kochten dan in dezelfde periode van vorig jaar.

Lees verder op Doijerkalff.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs