EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
25
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1866 tot 1870 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 18 april 2015

GOUD kan op naar 5000 dollar”

De bekende financieel analist en trendvoorspeller Martin Armstrong heeft van zich laten horen. Armstrong voorspelt dat GOUD waarschijnlijk kan stijgen tot zo’n 5000 dollar per ounce naarmate mensen steeds meer het vertrouwen verliezen in overheden. Verder verwacht hij rond de herfst van dit jaar wereldwijd rellen en onrust.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

Centrale banken bespreken dit weekend GOUD en Chinese yuan

Vandaag komen centrale bankiers en vertegenwoordigers van een aantal andere instanties bijeen in Washington om te praten over GOUD, de Chinese yuan en het systeem van verschillende valuta. Dat schrijft GATA consultant Ronan Manly op basis van verschillende documenten die hij wist op te sporen.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

India wil GOUD uit tempels halen

De Indiase regering denkt een nieuwe manier gevonden te hebben om de vraag naar GOUD in het land te stillen. Tempels die over grote GOUDschatten beschikken in de vorm van sieraden, GOUDen munten en GOUDbaren moeten aangespoord worden hun GOUD in te leveren bij banken, zodat die het GOUD kunnen omsmelten en aanleveren aan juweliers.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

Hedgefondsen verdubbelen GOUD posities

Hedfondsen en speculanten hebben hun long posities in GOUD verdubbeld. De GOUDprijs worstelt momenteel met het niveau van $1200 per troy ounce. Afgelopen maand bewoog GOUD zich tussen de bandbreedte van $1150 en $1214.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

Morgen WGC en IMF meeting over GOUD, de renminbi en de Special Drawing Rights (SDR’s)

GOUD researcher en Gold Anti Trust Action Committee (GATA) consultant Ronan Manly wist deze week een interessante meeting te achterhalen. De komende 3 dagen houdt het IMF haar jaarlijkse Spring Meeting van 17 tot en met 19 April. Op zich geen groot nieuws ware het niet dat het Official Monetary and Financial Institutions Forum (OMFIF) samen met het World Gold Council (WGC) een selecte groep van centrale bankiers en volgens OMFIF andere officiële belanghebbende instituties tevens heeft uitgenodigd voor een meeting aan het begin van deze Spring Meeting.

De discussie zal gaan over GOUD, de renminbi en de Special Drawing Rights (SDR’s) onder Chatham House Rules. Wanneer een meeting onder deze regels gehouden wordt betekend dat deelnemers de informatie vrij mogen gebruiken maar ook dat de identiteit van de spreker(s) of participanten niet onthuld mag worden. Chatham House Rules worden gebruikt om een vrije discussie op gang te brengen en de participanten zo vrijelijk mogelijk informatie te kunnen laten delen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs