Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 1866 tot 1870
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

Altijd in aandelen belegd, maar nu koopt hij GOUD

Er wordt wel eens van professor Roland Van der Elst gezegd dat hij zijn volk leerde beleggen. Ik kan me daar inderdaad wel iets bij voorstellen. Zijn boek “Winnen met aandelen” is een klassieker en zette heel wat Belgen op weg naar de beurs.

Het verraste me dan ook dat Roland Van der Elst zich in een recent interview met het VFB positief uitliet over GOUD.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

Zwitserland exporteerde vorig jaar 1.200 ton GOUD naar Azië

Zwitserland heeft in 2014 netto 1.200 ton GOUD geëxporteerd naar Aziatische landen, zo blijkt uit cijfers van de Zwitserse douane. De grootste koper van het GOUD was India met in totaal 470,9 ton, gevolgd door Hong Kong en het Chinese vasteland met een netto import van respectievelijk 367 en 213 ton GOUD. De cijfers bevestigen de stroom van fysiek GOUD richting de opkomende economieën in Azië en in mindere mate richting het Midden-Oosten.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

Verkoop GOUD zwak begonnen in 2015t begin 2015

De United States Mint heeft in de eerste maand van het jaar 11% minder GOUDen munten verkocht dan in dezelfde periode een jaar geleden. De verkoopcijfers waren ook vorig jaar behoorlijk zwak in vergelijking met het jaar daarvoor.

GOUD is dit jaar sterk begonnen. De prijs van het begeerde edelmetaal steeg ruim 8%. Juist wanneer de GOUDprijs daalt nemen de verkopen toe.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

Market Update (5 februari 2015)

Griekse beurs gaat hard onderuit, Belgen zetten recordbedrag op spaarrekeningen, Deense spaarrente binnenkort negatief, veel Amerikanen hebben geen enkele financiële buffer opgebouwd en Zwitserland exporteerde 12.00 ton GOUD naar Azië in 2014.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 februari 2015

Een echte bodem is gezet voor GOUD, zilver en olie wanneer je dit ziet

Het voorspellen van een bodem is altijd iets moeilijks. Iedereen wil namelijk op de bodem instappen en op de top uitstappen. Dit is echter lastig te bepalen. GOUD en zilver kon niet lager zei men, maar toch daalde deze twee nog flink hierna.

Met de huidige daling van de olieprijs is het speculeren over een bodem ook weer begonnen. Sommige analisten zeggen dat olie kan dalen naar $20 en volgens sommige is de bodem al gezet.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$