EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1876 tot 1880 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015

Griekenland: Dijsselbloem en ECB zien het niet meer zitten

De stappen die de nieuwe Griekse regering zet zijn zeer nobel voor de Grieken. Op korte termijn tenminste. En verkiezingsbeloftes maken inderdaad schuld.

Maar GOUDen bergen beloven, terwijl je weet dat je land tot over de oren in de schulden zit, is gewoonweg goedkoop kiezersbedrog.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015

Chinese vraag naar GOUD stijgt komende jaren met 25%

Als we de World Gold Council mogen geloven, dan zal de vraag naar GOUD vanuit China in de komende jaren fors stijgen. Sterker nog, de World Gold Council stelt dat de Chinese vraag naar GOUD de vraag vanuit India, waar vorig jaar nog de grootste vraag naar GOUD vandaan kwam,  zal overstijgen. De organisatie verwacht dat de Chinese vraag naar GOUD in de komende 4 jaar met ongeveer 25 procent zal stijgen doordat de Chinese bevolking steeds rijker wordt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015

Rusland koopt 30 ton GOUD bij

De centrale bank van Rusland heeft in maart 30 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, de grootste maandelijkse aankoop sinds september vorig jaar. De eerste twee maanden van dit jaar besloot de centrale bank nog even te wachten met GOUD kopen, maar met de toevoeging van 30 ton GOUD is duidelijk geworden dat Rusland nog steeds meer GOUD wil hebben.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015

Market Update (21 april 2015)

Griekse overheid heeft bijna geen geld meer om salarissen te betalen, maar dat is volgens ECB geen reden voor een ‘Grexit’. Verder in het nieuws: Venezuela krijgt een noodlening van $5 miljard van China, centrale bank van Mexico maakt zich zorgen over het klimaat van extreem lage rentes, Rusland koopt 30 ton GOUD bij en Chinezen beginnen met verbeteren van handelsroutes naar Europa en Rusland.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015

Mysterie van China’s GOUDstapel zal weldra onthuld worden

China’s druk om de Amerikaanse dominantie te doorbreken in de wereldhandel en financiële wereld vereist zeer veel lobbywerk maar in eerste instantie vooral een degelijke rugzak aan financiële middelen, in dit geval GOUD — zeer veel GOUD….

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs