Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 1881 tot 1885
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 februari 2015

Griekenland heeft gigantische reserves waaronder GOUD

De waarheid is dat Griekenland verre van arm is. Het heeft een GOUDvoorraad van 114 ton, de totale waarde daarvan bedraagt €5.1 miljard. Daarnaast heeft het enorme reserves onder de grond aan GOUD, olie en gas. Dat maakt Griekenland tot een van de meest rijke landen in de eurozone.

Het zou zo maar kunnen dat Varoufakis troef in de onderhandelingen met de ministers van financiën dit gegeven zijn. Varoufakis geeft aan dat hij Griekenland graag bij de eurozone ziet blijven. Maar daarnaast is het geen persoon om concessies te vragen waar het essentiële punten betreft. Een minister die bij verkiezingsbeloftes blijft, een verfrissing.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 februari 2015

Ex-CEO UBS is positief op GOUD en Bitcoin

Het is waarschijnlijk één van de meer verrassende interviews met een topman uit de financiële industrie in lange tijd. De ex-CEO van UBS en Credit Suisse, Oswald Gruebel, heeft zich namelijk openlijk uitgesproken over steun voor de Bitcoin.

Oswald Gruebel sprak met Cash.ch en uitte in dat gesprek zijn kritiek op het onvermogen van banken om economische crises te voorkomen. Verder sprak hij zich voor beleggers op de lange termijn juist positief uit over GOUD en Bitcoin. Hij noemde het geweldige kansen voor de lange termijn.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 17 februari 2015

Cijfers Shanghai Gold Exchange overschatten Chinese GOUDmarkt

Volgens analist Philip Klapwijk van Precious Metals Insights zijn de cijfers van de Shanghai Gold Exchange niet te vergelijken met de totale vraag naar fysiek GOUD in China. Dat zei de analist tijdens het 2015 Reuters Global Gold Forum in een vraaggesprek over de Chinese GOUDmarkt.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 17 februari 2015

Gold Trail: Nieuwe perceptie van waarde (Deel XXXI)

Net als in 1971 stevenen we af op een moment waarop de claims op GOUD niet nagekomen zullen worden. In 1971 verbrak Nixon de belofte om dollars uit het buitenland om te wisselen voor GOUD en in de toekomst zal blijken dat GOUDcontracten geen claim leggen op fysiek GOUD. FOA voorziet een alsmaar stijgende dollarkoers die niet meer door de Federal Reserve bestreden kan worden met een kunstmatig opgewekte recessie. Lees het nieuwste deel van de Gold Trail vertaling op Marketupdate!

Bron: TOV Hazel
Geplaatst: dinsdag 17 februari 2015

GOUD verder onder druk ?

De grote hedge funds en andere speculanten hebben hun posities ten faveure van GOUD de afgelopen weken weer afgebouwd. Dit leidt meestal weer tot ...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$