Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 191 tot 195
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

Explosieve groei Chinese GOUDbeleggers!

Echte kaartjes versturen bij verjaardagen en feestdagen wordt steeds vaak achterwege gelaten. Maar de virtuele kaartjes en cadeautjes doen het jaar na jaar beter. In China blijft het echter niet bij virtuele bloemen… hier wordt virtueel GOUD geschonken!

Niets bijzonders, ware het niet dat het virtuele GOUD gekoppeld is aan fysiek GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Commerzbank: “Beleggers keren terug naar GOUD

Het gele edelmetaal heeft de afgelopen twee weken een ware herstelbeweging in gang gezet. Terwijl de indices op Wall Street een stapje terug moesten doen, wist het GOUD sterk te profiteren van de toegenomen angst onder de beleggers. Op dit moment bewegen we weer rond de hoogste koers van dit jaar, die in februari werd neergezet.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: maandag 27 maart 2017

NOS Journaal en Nieuwsuur misleiden Nederlanders over de economie

NOS Journaal en Nieuwsuur voorspellen een nieuwe GOUDen eeuw! Maar wat zeggen de echte experts?

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 27 maart 2017

Een hard-fork en Bitcoin unlimited. Twee zaken waar niemand op zit te wachten.

Het is weer eens onrustig in Bitcoin-land en dat is terug te zien in de Bitcoin koers. Naast de Bitcoin-ETF die niet doorging en China die de exchanges meer regels oplegt is er ook nog het eeuwigdurende blocksize debat. Het komt er hierbij in het kort op neer dat er 2 kampen zijn die een andere visie hebben voor Bitcoin. Het ene kamp ziet Bitcoin graag als zegmaar digitaal GOUD en het andere kamp wil Bitcoin liever een soort van Paypal 2.0 laten worden. Helaas lijkt het "debat" te resulteren in een oorlog nu het paypal 2.0 kamp (Bitcoin unlimited) dreigt met een zogenaamde Hard-fork. Politieke spelletjes Het Bitcoin netwerk kan, door de manier hoe het nu in elkaar steekt, maar ongeveer 7 transacties per seconde aan. Hierdoor wordt de bruikbaarheid van het Bitcoin netwerk, voor het maken van kleine transacties, beperkt en er zijn plannen om hier iets aan te doen. Het ene kamp (bitcoin-core) ziet deze beperking wel als een probleem waar ze zeker wat aan willen doen maar wel op een geleidelijke manier. Ze willen dit onder andere doen door bijvoorbeeld het introduceren van een techniek genaamd Segwit. Het BU-kamp (Bitcoin Unlimited) vindt dat het aantal-transacties-per-seconde probleem zo urgent is dat ze een zogenaamde hard-fork willen doorvoeren om het aantal mogelijke transacties per seconde te kunnen vergroten. Deze hard-fork is echter zeer omstreden en niet ongevaarlijk. (lees ook de verklaring van bitonic) Het hele conflict is ondertussen uitgelopen op een politiek spel met bijbehorende dreigementen, verdachtmakingen, samenzweringstheorieen, non-argumenten en vooral een hoop geschreeuw. Een hard-fork? Het BU-kamp heeft, door hun connecties met mining-hardware producenten, de beschikking over een grote hoeveelheid mining-kracht. Omdat het bitcoin netwerk automatisch de langste Blockchain volgt (de Blockchain met de meeste mining-kracht) kan het BU-kamp een zogenaamde splitsing (Hard-fork) afdwingen. En dat is waar het Bitcoin Unlimited team nu ook mee gedreigd heeft om zo hun zin door te drijven. In dat geval splitst bitcoin zich in 2 verschillende munten. Op dat moment bestaan dus zowel Bitcoin als Bitcoin Unlimited-coin en dan wordt het de vraag, wie is de echte Bitcoin?

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Beleggers weer enthousiast over platina

Beleggers zien weer kansen in platina, nu de prijs van dit edelmetaal relatief laag is ten opzichte van GOUD. Bloomberg schrijft dat de totale voorraden van platina-ETF‘s nu al zes weken op rij zijn gestegen, omdat beleggers rekening houden met een stijging van de platinaprijs. Ondanks de prijsdaling van de laatste weken blijven beleggers enthousiast over dit edelmetaal, omdat men verwacht dat het tekort aan platina nog wel even zal aanhouden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$