Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8053 artikelen gevonden. Artikel 1901 tot 1905
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Rusland heeft inmiddels 1206 ton GOUD

GOUDreserves Rusland zijn recent verder gegroeid. In december publiceerde Yahoo Finance een artikel dat Rusland GOUD verkocht om de Russische Roebel te ondersteunen. De reserves van Rusland bleken gewijzigd en Yahoo Finance ging ervan uit dat Rusland een deel van haar GOUD had verkocht. Een valuta wordt juist ondersteunt door de GOUDreserves verder uit te bouwen en niet door te verkopen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Rusland blijft GOUD kopen: 18,7 ton in december

De centrale bank van Rusland heeft in december opnieuw GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van het IMF. De afgelopen maand groeide de totale GOUDvoorraad van Rusland van 38,2 naar 38,8 miljoen troy ounce, een toename van omgerekend 18,66 ton. De totale GOUDreserve van Rusland groeit daarmee naar omgerekend 1.206,8 ton.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Market Update (23 januari 2015)

Stimuleringsprogramma ECB drukt euro naar laagste niveau in 11 jaar. Rente op staatsobligaties daalt, GOUDprijs en aandelenkoersen schieten omhoog. Verder in het nieuws: China bouwt hogesnelheidslijn van Beijing naar Moskou en Rusland koopt opnieuw GOUD bij.

Bron:
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

De week van Bitcoin #60: Live Q&A met Willem Middelkoop, Zwitserland, GOUD, QE en meer

Deze week een fijne aflevering met Willem Middelkoop als special guest. Samen met Paul Buitink en cohosts Jop Hartog en Hadjar Benmiloud gaan ze weer lekker los. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het werk van Willem Middelkoop en zijn lezing "patronen van bedrog". Verder wordt er gesproken over QE, Zwitserland, Griekenland, GOUD, geldcreatie en Uiteraard Bitcoin. En voordat je het weet is zo'n uurtje alweer voorbij. Tot de volgende keer Willem?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$