Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 1911 tot 1915
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: zondag 25 januari 2015

QE – Willem Middelkoop vs. Robin Fransman

De ECB heeft donderdag ‘de geldpers’ aangezet, dat is wat GOUDbelegger Willem Middelkoop zegt. Volgens bankenlobbyist Robin Fransman is daar niets van waar. Luister hieronder naar de Quantitive Easing uitleg van beide. Wie heeft er volgens jullie gelijk?

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 24 januari 2015

Wie elke dag naar het nieuws luistert (MSM) wordt enkel dommer en hier kan u lezen waarom dat zo is

In de hypergeconnecteerde wereld waarin we leven worden we continu gebombardeerd met informatie. Deze onophoudende datastroom maakt de meesten onder ons neurotisch. Potentiële leiders onderscheiden zich door het essentiële uit een zee van banaliteit te distilleren. En precies dat gebeurt op GOUDPortal.nl.

Een leider weet belangrijke naalden te vinden in een hooiberg van onbelangrijke informatie, of, anders gezegd, hij weet signalen te ontdekken tussen al het ruis:

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 24 januari 2015

Willem Middelkoop over Zwitserland, GOUD en geldcreatie

Een goed gesprek van ongeveer een uur met Willem Middelkoop over patronen van bedrog, QE, Zwitserland, GOUD, bitcoin, geldcreatie en meer.

Willem gaat in gesprek met Paul Buitink en co-hosts Jop Hartog en Hadjar Benmiloud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Willem Middelkoop verwacht permanente QE en een versnelde big reset

Bijna een uur lang is Willem Middelkoop te gast in De Week van Bitcoin, aflevering 60. We gaan uitgebreid in op zijn presentatie ‘Patronen van Bedrog’ en zijn mening over 9/11, MH17 en Parijs. De verhouding met Rusland wordt besproken, de gemanipuleerde olieprijs en GOUD. Verder duidt Willem QE en hoe we permanente QE moeten verwachten en hoe de big reset sneller komt dan hij eerder verwachtte. Hij geeft ook zijn mening over het geldcreatiedebat, bitcoin en of hij politieke ambities heeft.

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Van GOUDmijn naar natuurpark

Zoals u weet heeft het opgraven van GOUD een grote impact op het landschap. Grote stukken bos worden weggehaald en aan het einde van de levensduur van de GOUDmijn blijft er een grote kuil over waar niets meer groeit. Newmont Mining is zich daarvan bewust en begon daarom een ambitieus project in Indonesië…Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$