EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1916 tot 1920 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

ANZ Bank: GOUDprijs naar $2.400 per troy ounce in 2030

Volgens Warren Hogan, hoofdeconoom van de Australia & New Zealand Bank, zal de GOUDkoers tussen nu en 2030 verdubbelen naar $2.400 per troy ounce. Door een groeiende middenklasse in Azië kunnen meer mensen GOUD kopen, wat de vraag naar juwelen en beleggingsGOUD een impuls zal geven. Daarnaast voorziet Hogan een toenemende belangstelling voor beleggen in GOUD bij vermogensbeheerders, institutionele beleggers en centrale banken in de Aziatische regio.

Deze factoren samen ondersteunen de visie van Hogan dat de GOUDprijs op lange termijn zal stijgen, tot een niveau van ongeveer $2.400 per troy ounce in 2030. In zijn nieuwste rapport ‘East to El Dorado: Asia and the future of gold’ beschrijft hij dat de toenemende koopkracht in Aziatische landen de particuliere vraag naar GOUD verder zal aanwakkeren. Een deel van die vraag zal zijn weg vinden richting GOUDderivaten en GOUD-gerelateerde aandelen, maar door de sterke culturele band die men met GOUD heeft in deze regio zal er ook veel vraag zijn naar het fysieke metaal.

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

GOUDbeleggers moeten de euro in de gaten houden”

De Amerikaanse dollar heeft de financiële markten de laatste tijd behoorlijk gedomineerd en bereikte onlangs zijn hoogste niveau in 12 jaar tegenover de euro. Grondstoffenanalisten van HSBC merken op dat GOUD in het bijzonder gevoelig is voor bewegingen tussen de euro en de dollar.

De analisten van HSBC stellen dan ook dat GOUDhandelaren de kracht van de euro goed in de gaten moeten houden om te bepalen of de GOUDrally van woensdag zich mogelijk kan doorzetten.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Yellen geeft een “GO!” voor GOUD

Yellen heeft ons gisteren niet ontgoocheld.

Yellen heeft ons gisteren niet ontgoocheld.

Het woordje “patience” mag dan niet meer te vinden zijn in haar statement, veel haast lijkt ze niet te maken om de rente te verhogen.

Door de sterke dollar zal de inflatie niet meteen richting 2% schieten. Vanuit die hoek dus geen druk om te handelen.

Yellen merkt ook nog dat de sterke dollar weegt op de export en dat de economie lijkt te vertragen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

"Dit wordt het jaar van de grote opschoning in de GOUDmijnsector"

Marketupdate sprak met Douwe Van Hees, fondsbeheerder van het Plethora Precious Metals, over beleggen in GOUDmijnaandelen. Het fonds waar van Hees voor werkt heeft sinds de oprichting een beter rendement weten te halen dan vergelijkbare beleggingen zoals de HUI Gold Index en GDXJ. Van Hees legt uit wat hun succesformule is en waar beleggers op moeten letten als ze in de zogeheten junior GOUDmijnen willen beleggen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Nieuwe LBMA GOUDprijs fixing gaat vrijdag van start

Met ingang van 20 maart wordt de traditionele Londen Fix voor de GOUDprijs vervangen door een nieuwe elektronische fixing. De oude fixing bestond al sinds 1919, maar kwam pas de laatste jaren ter discussie te staan door onder meer de manipulatie met de liborrente en de valutahandel. De oude telefonisch fixing was niet transparant genoeg en bovendien gevoelig voor manipulatie, zo oordeelden toezichthouders.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs