EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1916 tot 1920 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 20 april 2015

James Grant: Centrale banken hebben mensen in een roes gebracht"

Afgelopen zondag was financieel historicus James Grant te gast bij Buitenhof. Hij behoorde tot de minderheid die de grote financiële crisis van 2008 zag aankomen en waarschuwde zijn lezers via zijn nieuwsbrief ‘The Interest Rate Observer’. Volgens hem schuilt er een groot gevaar in ons huidige financiële systeem, omdat het geen degelijk fundament meer heeft. Dat was tot 1971 nog wel het geval was onder het Bretton Woods systeem, toen de dollar nog een claim op GOUD was.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

De nakende geopolitieke revolutie – deel 2

Vorige week merkte ik nog de Duitse vrijage aan het adres van Japan op om toe te treden tot de AIIB. Vandaag maakt Merkel het vermaledijde Rusland het hof. Dat is opmerkelijk, gezien de Europese economische sancties en geopolitieke spanningen.

Merkel probeert in haar eentje nieuwe geopolitieke evenwichten te zoeken. Het mysterie rond het Duitse GOUD in Amerikaanse handen heeft het vertrouwen tussen Berlijn en Washington zodanig geschaad dat er sleet lijkt te komen op de Atlantische as.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 18 april 2015

GOUD kan op naar 5000 dollar”

De bekende financieel analist en trendvoorspeller Martin Armstrong heeft van zich laten horen. Armstrong voorspelt dat GOUD waarschijnlijk kan stijgen tot zo’n 5000 dollar per ounce naarmate mensen steeds meer het vertrouwen verliezen in overheden. Verder verwacht hij rond de herfst van dit jaar wereldwijd rellen en onrust.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

Centrale banken bespreken dit weekend GOUD en Chinese yuan

Vandaag komen centrale bankiers en vertegenwoordigers van een aantal andere instanties bijeen in Washington om te praten over GOUD, de Chinese yuan en het systeem van verschillende valuta. Dat schrijft GATA consultant Ronan Manly op basis van verschillende documenten die hij wist op te sporen.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

India wil GOUD uit tempels halen

De Indiase regering denkt een nieuwe manier gevonden te hebben om de vraag naar GOUD in het land te stillen. Tempels die over grote GOUDschatten beschikken in de vorm van sieraden, GOUDen munten en GOUDbaren moeten aangespoord worden hun GOUD in te leveren bij banken, zodat die het GOUD kunnen omsmelten en aanleveren aan juweliers.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs