Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 1921 tot 1925
Bron: HollandGold.nl
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

België haalt GOUDvoorraad toch niet terug uit Londen

Afgelopen woensdag berichtte de Belgische omroep RTBF dat het land van plan is 200 ton GOUD weg te halen uit Londen. Een bericht dat later in De Tijd weer werd tegengesproken door Luc Coene, de gouverneur van de Belgische centrale bank.

Bron: HollandGold
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

België haalt GOUDvoorraad toch niet terug uit Londen

Afgelopen woensdag berichtte de Belgische omroep RTBF dat het land van plan is 200 ton GOUD weg te halen uit Londen. Een bericht dat later in De Tijd weer werd tegengesproken door Luc Coene, de gouverneur van de Belgische centrale bank. Het zou te kostbaar zijn om het GOUD zelf op te slaan, aldus Coene. Ook heeft diversificatie over drie locaties volgens hem voordelen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

Altijd in aandelen belegd, maar nu koopt hij GOUD

Er wordt wel eens van professor Roland Van der Elst gezegd dat hij zijn volk leerde beleggen. Ik kan me daar inderdaad wel iets bij voorstellen. Zijn boek “Winnen met aandelen” is een klassieker en zette heel wat Belgen op weg naar de beurs.

Het verraste me dan ook dat Roland Van der Elst zich in een recent interview met het VFB positief uitliet over GOUD.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

Zwitserland exporteerde vorig jaar 1.200 ton GOUD naar Azië

Zwitserland heeft in 2014 netto 1.200 ton GOUD geëxporteerd naar Aziatische landen, zo blijkt uit cijfers van de Zwitserse douane. De grootste koper van het GOUD was India met in totaal 470,9 ton, gevolgd door Hong Kong en het Chinese vasteland met een netto import van respectievelijk 367 en 213 ton GOUD. De cijfers bevestigen de stroom van fysiek GOUD richting de opkomende economieën in Azië en in mindere mate richting het Midden-Oosten.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 5 februari 2015

Verkoop GOUD zwak begonnen in 2015t begin 2015

De United States Mint heeft in de eerste maand van het jaar 11% minder GOUDen munten verkocht dan in dezelfde periode een jaar geleden. De verkoopcijfers waren ook vorig jaar behoorlijk zwak in vergelijking met het jaar daarvoor.

GOUD is dit jaar sterk begonnen. De prijs van het begeerde edelmetaal steeg ruim 8%. Juist wanneer de GOUDprijs daalt nemen de verkopen toe.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$