Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 1926 tot 1930
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 2 januari 2015

H. Organ: “Duitsland repatrieerde in het geheim 44 ton GOUD

Volgens Harvey Organ vloeide er voor $ 64 miljoen GOUD weg uit de kluizen van de Federal Reserve Bank of New York. Details werden niet prijsgegeven maar dit is naar alle waarschijnlijkheid het laatste deel van het Nederlandse GOUD en 44 ton Duits GOUD.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 2 januari 2015

Market Update (2 januari 2015)

Market Update (2 januari 2015): Euro zakt naar laagste niveau sinds 2010, Litouwen voert als 19e land de euro in, Iran vraagt Saoedi-Arabie om daling olieprijs te stoppen en Turkije importeerde in november 47 ton GOUD

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 31 december 2014

Jim Cramer: Iedereen moet GOUD in zijn portefeuille hebben

GOUD hoort als verzekering thuis in elke portefeuille. Jim Cramer doet zijn aanbevelingen voor 2015.

Het oude stock-picking is niet meer voldoende om je beleggingen te beschermen in crisistijd. GOUD verdient zijn plaats. Dat is de uitspraak van Jim Cramer.

Jim Cramer is een bekende en veel gevolgde Amerikaans belegger en oprichter van Thestreet.com. Hij presenteert tevens het populaire programma

Bron: Beursplein6.nl
Geplaatst: woensdag 31 december 2014

Experts over 2015: GOUD naar $1000 en bullish op VS

Het lijkt bij uitstek de beste koop voor 2015: de Verenigde Staten. Ten minste, als we de voorspellingen van fondsmanagers mogen geloven. Waar het herstel van de economie van de Verenigde Staten in 2014 al een belangrijk thema was, uiten experts ook voor volgend jaar massaal hun enthousiasme over de VS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 december 2014

Het web sluit zich: GOUD is ultieme veilige haven

De Zwitserse Nationale Bank heeft besloten om de rente op de zichtrekening te verlagen naar -0.25%. Deze negatieve rente moet een afschrikking zijn voor de Zwitserse frank.

De rol van de  Zwitserse Frank als veilige haven is niet meer te houden voor de Zwitserse nationale Bank. Het valt nog af te wachten hoe effectief dit afschrikmiddel is.

De Zwitserse Frank is gekoppeld aan de Euro. Een Zwitserse Frank is vastgeklonken aan 1.20 Euro. Door de zwakte van de Euro moet nu ook Zwitserland alles uit de kast halen om dit niveau vast te houden. De negatieve rente is een eerste stap.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$