Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 1931 tot 1935
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 februari 2015

Eerste koopsignaal GOUD sinds 2009

Er is een belangrijk koopsignaal gesignaleerd voor GOUD. Maar voor je je kluis begint vol te stoppen met GOUDbaren, het is een lange termijn koopsignaal. Het kan dus nog even duren vooraleer de markt dit door heeft. Maar dit signaal zien we slechts om de paar jaren.

De MACD-indicator is een technische indicator die het momentum meet. Dit momentum bepaalt of een actief overkocht of oververkocht is. Op onderstaande grafiek zie je de maandelijkse GOUDprijs sinds 2005. Bij de rode pijltjes geeft de MACD-indicator een verkoopsignaal, bij de groene pijltjes een koopsignaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Maakt GOUD dit jaar nog een kans?

Goed nieuws voor de Amerikaanse economie in de vorm van een sterk Amerikaans banencijfer vorige week vrijdag, maakt dat sommige analisten nu zeggen dat GOUD het voor de rest van het jaar wel kan vergeten.

Het meest recente banenrapport was absoluut niet goed voor GOUD, zegt Howie Lee investeringsanalist bij Phillip Futures. Hij noemt het opvallend dat GOUD daarnaast is gedaald ondanks de onrust rondom Griekenland en Europa. ‘Het wordt steeds meer aannemelijk dat de Federal Reserve de rente zal verhogen in juni. En laat nu net de vooruitzichten op hogere rentes een bewezen katalysator zijn voor de val van GOUD.’

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

GOUD zal dus nog aantrekkelijker worden”

Er zijn letterlijk GOUDen tijden aangebroken volgens Smart Investor. De website meent dat hefboomfondsen nooit zo  gek zijn geweest op het edele metaal:”[Ze] wedden dat GOUD steeds aantrekkelijker zal worden nu Europese en Aziatische trage economieën de groei van de Amerikaanse bedreigen.”

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Beleggers kopen GOUD door rentestanden

Beleggers Kopen GOUD door gewijzigde Rentestanden 11 februari 2015 in GOUD

Beleggers Kopen GOUD door de lage en negatieve rentestanden.  Bloomberg stelt dat Zwitsers GOUD kopen alternatief voor spaargeld. Volgens Vontobel Holding, een Zwitserse bank en vermogensbeheerder, stijgt de interesse in GOUD onder beleggers en staan de participaties in GOUD gedekte fondsen het hoogste punt sinds oktober van vorig jaar.

De GOUDprijs is dit jaar met ruim 4% gestegen ondanks de sterkere Amerikaanse Dollar op basis van vooruitzichten op een renteverhoging in de VS. De mogelijkheid dat Griekenland de Euro verlaat in combinatie met de kans dat het conflict in Oekraïne zal uitgroeien heeft de vraag naar GOUD als safe haven laten groeien. Daarnaast heeft d Zwitserse Centrale Bank hanteert per 22 januari 2015 een negatieve rente van 0,75% op en aantal deposito’s. Hierdoor is het voor investeerders interessanter om een deel van het geld om te zetten in GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Marc Faber: ‘Overheden zullen het GOUD van de mensen confisceren’

Legendarische belegger Marc Faber ziet een sterk jaar voor GOUD in 2015. Maar in feite is hij niet bezorgd over de prijs van GOUD, voor Faber maakt het niet uit of GOUD $ 500, $ 1.000 of $ 5.000 waard is, Faber is vooral bezorgd dat hij zijn GOUD zal kunnen bijhouden, dat de overheden het niet confisceren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$