Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 1946 tot 1950
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 27 januari 2015

Willem Middelkoop over manipulatie en bedrog

Paul Buitink sprak met Willem Middelkoop over onder andere patronen van bedrog, de situatie in Oekraïne, de laatste ontwikkelingen op de GOUDmarkt en de verandering van de machtsverhouding in de wereld.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 27 januari 2015

Market Update (27 januari 2015)

DNB koopt GOUD, centrale banken verliezen volgens Citi de controle, Iran en Turkije willen in eigen valuta handelen, volgens Dijsselbloem is er geen sprake van Grexit en de Chinese yuan zakt naar laagste koers in zeven maanden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 26 januari 2015

Met GOUD en zilver ben je nog altijd beter af

“Het verlangen van investeerders naar GOUD is nog dieper geworden sinds Mario Draghi een belofte heeft gemaakt ter waarde van 1,3 biljoen USD”, schrijft Bloomberg. Sindsdien noteren GOUD en zilver hoger dan tevoren.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 26 januari 2015

Grafiek: AEX index in dollars, olie en GOUD

De AEX index brak vorige week na de aankondiging van de ECB door de 450 punten, het hoogste niveau sinds 2008. Dat terwijl de index een maand geleden nog door de 400 punten zakte! Een rally van 10% in een maand tijd klinkt indrukwekkend, maar wat blijft er van die rally over als we corrigeren voor het wisselkoerseffect? En steeg de AEX index de afgelopen weken ook in termen van olie en GOUD?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 januari 2015

GOUD is op weg naar nieuwe all time highs

De GOUDprijs kwam vorige week voor het eerst in maanden weer uit boven de 1300 dollar per ounce en had daarmee een goede week voorafgaand aan de aankondiging van het monetaire verruimingsprogramma van de Europese Centrale Bank. Maar nu het QE-programma bekend is, is de vraag: wat betekent dit voor GOUD? Volgens Jim Wyckoff, senior analist bij Kitco, is het helder: GOUD heeft zijn bodem bereikt en er liggen nieuwe all time highs in het verschiet.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$