Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7984 artikelen gevonden. Artikel 1956 tot 1960
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 13 december 2014

Dit land is de volgende die zijn GOUD wil repatriëren.

De GOUDrepatriëringen escaleren. Oostenrijk is de volgende die overweegt om zijn GOUD te repatriëren. Het meeste van zijn GOUD bevindt zich nu nog in Engeland. Na Duitsland, Nederland en de overweging van België om zijn GOUD te repatriëren. Oostenrijk de volgende die in dit rijtje aansluit. 200 ton of 80% van zijn GOUD bevindt zich bij de Bank of England. Alles op één en dezelfde plaats in het buitenland is voor de Oostenrijkse Nationale Bank (OeNB) te veel.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: zaterdag 13 december 2014

Rendement zilvermijnen -15% in 2014

Rendement Zilvermijnen negatief in 2014 12 december 2014 in Zilvermijnen

Rendement Zilvermijnen is dit jaar negatief. De zilvermijnen, wij doelen dan op de primaire zilvermijnen, boekten begin juni van dit jaar een gemiddelde koerswinst van 35%. De zilverprijs noteerde toen rond de $20,90 per troy ounce. Inmiddels is de zilverprijs gedaald naar $17,05 per troy ounce. Een daling in de zilverprijs van zo’n 18%.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 13 december 2014

Het ultieme contraire signaal duikt op in de GOUDmarkt

GOUD en GOUDmijnaandelen zitten al sinds 2011 in een dalende trend, dat is een dikke drie jaar. Goed om depressief van te worden. Toch als je naar het advies van de grote financiële instellingen luisterde die pas in 2011 positief werden voor GOUD. Dikwijls is het een goed idee om net het tegenovergestelde te doen dan wat zij je aanraden. En momenteel zie je bijna dagelijks nieuwsberichten over hoe negatief iedereen is ten opzichte van GOUD.

De laatste financiële instelling die negatief is geworden tegenover GOUD is de fondsbeheerder ProShares. Zij zijn van plan niet één, maar ineens twee nieuwe ETFs te lanceren. Het “Short Junior Gold Miners” fonds stijgt evenredig naarmate de junior GOUDmijnaandelen dalen. Maar voor wie echt overtuigd is dat GOUDmijnaandelen naar de haaien gaan is er het “Ultra Short Junior Gold Miners” fonds, daarmee je dubbel zoveel profiteert van een daling.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 12 december 2014

Bij QE4 passeert GOUD de $5000 grens

De GOUDprijs is in 2014 over het algemeen stabiel gebleven, maar de laatste weken zien we steeds meer volatiliteit in de prijs van het GOUDen edelmetaal. Wat kunnen we van de GOUDprijs verwachten? GOUD-gelovige Peter Schiff werd om opheldering gevraagd. Dit deed hij op Fox Business toen hij werd geconfronteerd met de vraag waarom je nu in GOUD zou moeten investeren en hoe je geld kunt verdienen aan deze zeer volatiele grondstof.

In eerste instantie is de GOUDprijs dit jaar zo goed als onveranderd gebleven. Gevoelsmatig je zou denken dat de GOUDprijs flink in waarde heeft moeten inboeten door de heisa van de reguliere media en uiteraard de koersval van de afgelopen jaren. “De realiteit is echter anders”, aldus Peter Schiff. Hij roept al jaren dat je in GOUD moet investeren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 december 2014

Beleggen in GOUD? Stel eerst deze 7 vragen

We naderen weer het einde van het jaar, in 2013 was dit een goed moment om GOUD en GOUDmijnaandelen te kopen. Na een zeer beloftevolle start in 2014 zakte de sector weer weg, maar de laatste dagen timmert het weer aan zijn comeback. Dit is volgens Jeff Clark de voorzet voor een fantastisch 2015.

Wie wil beleggen in GOUD of GOUDmijnen, moet zich alvast deze 7 vragen stellen. Is het antwoord positief, dan moet je niet langer twijfelen om GOUD en GOUDmijnen te kopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$