Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 1966 tot 1970
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

MSM kanaal Nu.nl wijzigt berichtgeving over GOUDvoorraad DNB

Origineel bericht moest luiden: DNB vult GOUDvoorraad voor het eerst in zestien jaar aan. Titel is gewijzigd naar: "DNB ontkent aanvullen GOUDvoorraad"

Helaas wisten we het bericht zelf niet op tijd te onderscheppen. Ook is de Google cache overschreven. In het bericht staat onder andere het volgende te lezen:

[...] Andere centrale banken vullen wel hun GOUDreseves aan. De afgelopen twee decennia was de rol van GOUD als dekking van valuta juist aanzienlijk afgenomen. Centrale banken namen meer andere valuta zoals dollars en ponden in reserve.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 27 januari 2015

DNB voegt ruim 9 ton aan GOUDvoorraad toe

De Nederlandsche Bank heeft in december 9,61 ton GOUD aan haar reserve toegevoegd, zo bericht Reuters op basis van de nieuwste cijfers van het IMF. Het is voor het eerst in zestien jaar dat de Nederlandsche Bank GOUD aan haar reserves toevoegt en voor het eerst sinds 2008 dat de omvang van de totale GOUDvoorraad verandert.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 januari 2015

Dit is misschien de laatste kans om GOUD te kopen onder $ 1.300

De GOUDprijs bereikte vorige week voor de eerste keer sinds augustus 2014 opnieuw het niveau van $ 1.300. De rally was zo sterk dat de GOUDprijs technisch overkocht was waardoor we deze week een technische correctie mogen verwachten. Dit is dus misschien uw laatste kans om GOUD te kopen onder $ 1.300.

De 14-daagse relative strength index (RSI) bereikte vorige week het niveau van 76 waarin een getal boven de 70 aanzien wordt als een overkochte situatie. Door de kleine daling van de laatste dagen is de RSI gedaald tot een aanvaardbaar niveau. Dit wijst mogelijk op een consolidatie of lichte daling op korte termijn.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 27 januari 2015

DNB kocht 10 ton GOUD in 2014

GOUDreserves Nederland voor het eerst gegroeid sinds 1998 27 januari 2015 in GOUD

GOUDreserves Nederland zijn in december van 2014 gegroeid. Eind november bleek De Nederlandse Bank ruim 122 ton GOUD te hebben terug gehaald uit New York.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 27 januari 2015

Willem Middelkoop over manipulatie en bedrog

Paul Buitink sprak met Willem Middelkoop over onder andere patronen van bedrog, de situatie in Oekraïne, de laatste ontwikkelingen op de GOUDmarkt en de verandering van de machtsverhouding in de wereld.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$