EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1966 tot 1970 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Venezuela verkoopt GOUD voor dollars

De centrale bank van Venezuela overweegt een deel van haar GOUDreserve uit te lenen in ruil voor dollars. Door de daling van de olieprijs mist het olieproducerende land veel inkomsten. Om wat extra dollars in de schatkist te krijgen overweegt de centrale bank 1,4 miljoen troy ounce GOUD (omgerekend 43,5 ton) om te ruilen voor dollars. Deze swapconstructie brengt bij de huidige GOUDkoers ongeveer $1,5 miljard in het laatje.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Venezuela ruilt GOUD voor dollars?

De centrale bank van Venezuela overweegt een deel van haar GOUDreserve uit te lenen in ruil voor dollars, zo schrijft Reuters op basis van bronnen binnen de regering. Om wat extra dollars in de schatkist te krijgen overweegt de centrale bank 43,5 ton GOUD om te ruilen voor dollars. Deze swap brengt bij de huidige GOUDkoers ongeveer $1,5 miljard in het laatje. 

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Hoe de komst van de euro de GOUDmarkt veranderde

In dit deel van de Gold Trail legt FOA uit dat de GOUDmarkt zal veranderen door de komst van de euro. In een transitie van de dollar naar een nieuwe wereldreserve zullen GOUDcontracten geen garantie meer geven op echt GOUD. Binnen het dollarsysteem is de GOUDmarkt zodanig veranderd dat de prijs van een GOUDcontract nu de prijs van fysiek GOUD bepaalt. Dat zal veranderen wanneer de dollar niet meer de reservemunt is.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

India wil GOUD kopen ontmoedigen met obligaties

De regering van India wil GOUD kopen ontmoedigen met nieuwe GOUDgedekte obligaties, zo schrijft de Economic Times of India. Spaarders kunnen op deze manier hun ongebruikte juwelen, GOUDbaren en GOUDen munten uitlenen aan de bank en daar rente over ontvangen. Spaarders krijgen in ruil voor het GOUD dat ze naar de bank brengen een certificaat, waarmee ze na afloop van de overeenkomst hun geld of GOUD weer op kunnen vragen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

Beste tijd van het jaar om GOUD te kopen

Op dit moment noteert de GOUDprijs $1164 per ounce, en dat is amper enkele procenten boven de lows van het voorbije jaar.

Beleggers lijken stilaan rekening te houden met een nieuwe neerwaartse beweging waarbij een prijs van $1.000 per ounce niet ondenkbaar is.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs