Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 1971 tot 1975
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 26 januari 2015

Grafiek: AEX index in dollars, olie en GOUD

De AEX index brak vorige week na de aankondiging van de ECB door de 450 punten, het hoogste niveau sinds 2008. Dat terwijl de index een maand geleden nog door de 400 punten zakte! Een rally van 10% in een maand tijd klinkt indrukwekkend, maar wat blijft er van die rally over als we corrigeren voor het wisselkoerseffect? En steeg de AEX index de afgelopen weken ook in termen van olie en GOUD?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 26 januari 2015

GOUD is op weg naar nieuwe all time highs

De GOUDprijs kwam vorige week voor het eerst in maanden weer uit boven de 1300 dollar per ounce en had daarmee een goede week voorafgaand aan de aankondiging van het monetaire verruimingsprogramma van de Europese Centrale Bank. Maar nu het QE-programma bekend is, is de vraag: wat betekent dit voor GOUD? Volgens Jim Wyckoff, senior analist bij Kitco, is het helder: GOUD heeft zijn bodem bereikt en er liggen nieuwe all time highs in het verschiet.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: zondag 25 januari 2015

Zilver is best presterende grondstof in 2015

Zilver best presterende grondstof in 2015 25 januari 2015 in Zilver

Zilver blijkt de best presterende grondstof in 2015 te zijn. Na de val van de zilverprijs van iets meer dan $48 per troy ounce in april 2011 daalde de prijs van zilver met meer dan 67%. Het dieptepunt lag op $15,17 in december van 2014. Inmiddels is de zilverprijs in 2015 opgelopen met ruim 16,5%. De GOUDprijs steeg dit jaar met ruim 9%. Zilver presteerde bijna 2 keer zo goed als GOUD.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: zondag 25 januari 2015

QE – Willem Middelkoop vs. Robin Fransman

De ECB heeft donderdag ‘de geldpers’ aangezet, dat is wat GOUDbelegger Willem Middelkoop zegt. Volgens bankenlobbyist Robin Fransman is daar niets van waar. Luister hieronder naar de Quantitive Easing uitleg van beide. Wie heeft er volgens jullie gelijk?

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 24 januari 2015

Wie elke dag naar het nieuws luistert (MSM) wordt enkel dommer en hier kan u lezen waarom dat zo is

In de hypergeconnecteerde wereld waarin we leven worden we continu gebombardeerd met informatie. Deze onophoudende datastroom maakt de meesten onder ons neurotisch. Potentiële leiders onderscheiden zich door het essentiële uit een zee van banaliteit te distilleren. En precies dat gebeurt op GOUDPortal.nl.

Een leider weet belangrijke naalden te vinden in een hooiberg van onbelangrijke informatie, of, anders gezegd, hij weet signalen te ontdekken tussen al het ruis:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$