EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1971 tot 1975 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

GOUDprijs iets hersteld door een stagnatie in dollar-herstel

De dollar moest afgelopen vrijdag wat terrein prijsgeven, de euro steeg van € 1.05 in de richting van € 1.08. Dan komt er meteen weer wat ruimte voor andere investeringen dan dollar-gerelateerde. GOUD kreeg weer iets van deze interesse mee en kwam terug van $ 1150 naar $ 1185. De focus in Europa werd verlegd van de politieke problemen naar die van de steunmaatregelen opgestart door de ECB. Ook andere commodity gerelateerde producten kregen weer wat wind in de rug hierdoor.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

Repatriatie GOUD is de nieuwe trend

Aan de GOUDprijs valt het dan misschien niet af te leiden, maar GOUD begint steeds belangrijker te worden als reserve op de balansen van centrale banken – overal ter wereld. Steeds meer landen repatriëren hun GOUD terug uit de kluizen van de centrale bank in de Verenigde Staten. En dat is niet zonder reden.

Van al het GOUD dat zich in de kluizen van de Federal Reserve bevindt, is er geen GOUDklomp dat behoort aan de bank zelf. De Fed is ‘slechts’ een goed beveiligde opslagplaats van GOUD van allerlei landen waaronder ook van het land zelf, maar ook buitenlandse overheden, centrale banken en enkele internationale organisaties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

GOUD-ETF wint aan populariteit

Nadat de hoeveelheid belegd vermogen in Exchange Traded Funds (ETF’s) voor GOUD sinds begin 2013 zo’n 40 procent is gedaald, is er eindelijk weer een stijging zichtbaar.

En ondanks de gedaalde interesse in GOUD-ETF’s, blijft beleggen in dit soort ETF’s een veel meer populaire manier om te beleggen in GOUD dan door daadwerkelijk fysieke GOUDstaven te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

U goed voorbereiden op de volgende cyclus in GOUD en zilver is essentieel voor uw welvaart

Is het u ook al opgevallen dat sommige beleggers in GOUD en zilver niet bezorgd zijn over het huidige koersverloop? De GOUD- en zilverprijs gaan door een diep dal en toch zijn er veel beleggers – zoals de specialisten bij Slim Beleggen – die niet in paniek schieten. Hoe komt dat? Omdat GOUD en zilver altijd in cyclussen bewegen en de volgende cyclus zal omhoog zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

ANZ Bank: GOUDprijs naar $2.400 per troy ounce in 2030

Volgens Warren Hogan, hoofdeconoom van de Australia & New Zealand Bank, zal de GOUDkoers tussen nu en 2030 verdubbelen naar $2.400 per troy ounce. Door een groeiende middenklasse in Azië kunnen meer mensen GOUD kopen, wat de vraag naar juwelen en beleggingsGOUD een impuls zal geven. Daarnaast voorziet Hogan een toenemende belangstelling voor beleggen in GOUD bij vermogensbeheerders, institutionele beleggers en centrale banken in de Aziatische regio.

Deze factoren samen ondersteunen de visie van Hogan dat de GOUDprijs op lange termijn zal stijgen, tot een niveau van ongeveer $2.400 per troy ounce in 2030. In zijn nieuwste rapport ‘East to El Dorado: Asia and the future of gold’ beschrijft hij dat de toenemende koopkracht in Aziatische landen de particuliere vraag naar GOUD verder zal aanwakkeren. Een deel van die vraag zal zijn weg vinden richting GOUDderivaten en GOUD-gerelateerde aandelen, maar door de sterke culturele band die men met GOUD heeft in deze regio zal er ook veel vraag zijn naar het fysieke metaal.

Lees verder op HollandGold.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs