EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1981 tot 1985 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Kennis is GOUD

Zoals al geschetst in het vorige artikel is er een probleem met democratie: de niet-geïnformeerde burger.

Zoals al geschetst in het vorige artikel is er een probleem met democratie: de niet-geïnformeerde burger.

Dit probleem is misschien pertinenter dan u denkt.

Susan Jacoby had het al over het anti-intellectualisme in the age of unreason. Mensen zijn niet meer kritisch, kunnen zich sinds het informatietijdsperk zelfs steeds slechter concentreren, het werkgeheugen wordt overbelast, alles moet zo kort en helder mogelijk gezegd worden, …

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Column Kees de Kort | Chinese jatters en graaiers komen niet meer in Macao

Macao is het Chinese Las Vegas. Dus nu de grote bazen van China een anti-corruptieactie zijn begonnen, komen de GOUDeerlijke jongens die er hun geld verspeelden niet meer in de voormalige Portugese kolonie, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

GOUDprijs van 2000 dollar is nog steeds mogelijk”

In tegenstelling tot voorspellingen dat de prijs van GOUD alleen maar verder zal dalen, zegt Capital Economics te verwachten dat de GOUDprijs uiteindelijk uit zal komen op 2000 dollar per ounce. ‘Veel van de recente headlines waren gericht op de negatieve implicaties van de stijgende dollar’, zei Julian Jessop, hoofd commodities research bij Capital Economics. ‘Daarbij wordt echter voorbij gegaan aan het feit dat de GOUDprijs zich bijzonder goed staande heeft weten te houden ondanks de stijging van de dollar.’

‘De veerkracht van het edelmetaal is bijzonder veelbelovend voor de vooruitzichten van het edelmetaal wanneer de focus weer komt te liggen op de meer ondersteunende factoren’, meldde Jessop in een note. Vorige week daalde de GOUDprijs met zo’n 1 procent naar iets boven de 1150 dollar per ounce, terwijl de dollar (ICE dollar index) zo’n 2,6 procent was gestegen over dezelfde periode.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 maart 2015

GOUDprijs maakt opmerkelijke beweging

De GOUDprijs zakte op 17 maart met een enorme duik naar beneden en zocht het laagste punt op sinds 5 november 2014. Toen noteerde de GOUDprijs $1.142,00 per troy ounce. Het laagste niveau voor 5 november 2014 dateert 23 april 2010 toen een troy ounce GOUD voor $1139.50 verhandeld werd.

De GOUDprijs zakte op 17 maart met een enorme duik naar beneden en zocht het laagste punt op sinds 5 november 2014. Toen noteerde de GOUDprijs $1.142,00 per troy ounce. Het laagste niveau voor 5 november 2014 dateert 23 april 2010 toen een troy ounce GOUD voor $1139.50 verhandeld werd.

De GOUDprijs raakte vandaag de $1.143,90 aan om vervolgens net zo hard weer te herstellen. Al langere tijd staat de GOUDprijs onder enorme druk door positivisme uit Amerika en uitzicht op een mogelijke renteverhoging door de Federal Reserve. Ook de sterke dollar zet de anti-dollar, het GOUD, onder een neerwaartse druk.

Uitgedrukt in euro’ s doet de GOUDprijs het zeker niet slecht. Een troy ounce wordt verhandeld voor € 1.086,50. Dit komt door de zwakke euro ten opzichte van de dollar.

Ook Zerohedge merkte de vreemde koersbeweging op en zei er het volgende over:

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 17 maart 2015

Forbes bericht bullish over GOUD

Er zijn maar weinig main stream media die positief berichten over GOUD maar marktanalist en schrijver Gordon Scott schreef voor Forbes een bijzonder positief bericht over de grootste spelers in de GOUDmijnbouw. Normaal gesproken het punt om na te denken over een eventuele exit uit specifieke markt want zoals het gezegde aangeeft: sell the news.

Aangezien GOUD in dollartermen de afgelopen jaren een daling heeft laten zien, zou dat een grove fout zijn.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs