Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 1986 tot 1990
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 24 januari 2015

Willem Middelkoop over Zwitserland, GOUD en geldcreatie

Een goed gesprek van ongeveer een uur met Willem Middelkoop over patronen van bedrog, QE, Zwitserland, GOUD, bitcoin, geldcreatie en meer.

Willem gaat in gesprek met Paul Buitink en co-hosts Jop Hartog en Hadjar Benmiloud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Willem Middelkoop verwacht permanente QE en een versnelde big reset

Bijna een uur lang is Willem Middelkoop te gast in De Week van Bitcoin, aflevering 60. We gaan uitgebreid in op zijn presentatie ‘Patronen van Bedrog’ en zijn mening over 9/11, MH17 en Parijs. De verhouding met Rusland wordt besproken, de gemanipuleerde olieprijs en GOUD. Verder duidt Willem QE en hoe we permanente QE moeten verwachten en hoe de big reset sneller komt dan hij eerder verwachtte. Hij geeft ook zijn mening over het geldcreatiedebat, bitcoin en of hij politieke ambities heeft.

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Van GOUDmijn naar natuurpark

Zoals u weet heeft het opgraven van GOUD een grote impact op het landschap. Grote stukken bos worden weggehaald en aan het einde van de levensduur van de GOUDmijn blijft er een grote kuil over waar niets meer groeit. Newmont Mining is zich daarvan bewust en begon daarom een ambitieus project in Indonesië…

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Britse munthuis gaat GOUD en zilver verkopen

De Britse Royal Mint wil beleggen in edelmetalen toegankelijk maken voor een grotere groep beleggers en spaarders. Het munthuis gaat voor het eerst in 47 jaar namelijk weer rechtstreeks GOUDbaren verkopen aan particulieren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Wat de Zwitserse Frank deed (+ 40 %) kan ook met GOUD gebeuren

Wanneer Koningshuizen geld creëerden verloor het geld aan waarde tot het ophield te bestaan. De centrale banken zijn de Koningshuizen van vroeger. Men denkt omdat het nu over digitaal geld gaat, dat alles anders is – maar de duurste woorden op de financiële markten zijn “This time it’s different” – het is nooit anders. En als fiat geld gaat, is GOUD het enige dat er over blijft.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$