EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1986 tot 1990
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

5 redenen om GOUD en zilver te kopen in 2015

Is de berenmarkt in GOUD en zilver voorbij? Mogelijk nog niet helemaal. Toch zijn er 5 goede redenen te vinden om dit jaar GOUD en zilver te kopen. In de meeste berenmarkten zien we na een parabolische stijging een daling tot aan het uitbraakniveau om dan de nieuwe fase in te zetten, voor GOUD ligt deze op $ 1.000.

De huidige cyclische berenmarkt in de seculaire stierenmarkt kan dus nog een korte sell off fase krijgen waarin de GOUDprijs richting $ 1.000 gaat alvorens definitief de weg naar boven te hervaten. Dit zijn alvast 5 goede redenen waarom je dit jaar nog GOUD (en zilver) moet kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Volatiliteit zilverprijs schrikt vermogensbeheerders af

De grote volatiliteit van de zilverprijs schrikt vermogensbeheerders af, zo schrijft Bloomberg. De prijsstijging van 11% sinds het begin van dit jaar zorgde namelijk niet voor een nieuwe instroom van zilver in ETF’s. Dat terwijl GOUD-ETF’s in januari door de stijging van de GOUDprijs hun voorraden met 4,1% zagen toenemen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

België haalt GOUDvoorraad toch niet terug uit Londen

Afgelopen woensdag berichtte de Belgische omroep RTBF dat het land van plan is 200 ton GOUD weg te halen uit Londen. Een bericht dat later in De Tijd weer werd tegengesproken door Luc Coene, de gouverneur van de Belgische centrale bank.

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

België haalt GOUDvoorraad toch niet terug uit Londen

Afgelopen woensdag berichtte de Belgische omroep RTBF dat het land van plan is 200 ton GOUD weg te halen uit Londen. Een bericht dat later in De Tijd weer werd tegengesproken door Luc Coene, de gouverneur van de Belgische centrale bank. Het zou te kostbaar zijn om het GOUD zelf op te slaan, aldus Coene. Ook heeft diversificatie over drie locaties volgens hem voordelen.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: donderdag 5 februari 2015

Altijd in aandelen belegd, maar nu koopt hij GOUD

Er wordt wel eens van professor Roland Van der Elst gezegd dat hij zijn volk leerde beleggen. Ik kan me daar inderdaad wel iets bij voorstellen. Zijn boek “Winnen met aandelen” is een klassieker en zette heel wat Belgen op weg naar de beurs.

Het verraste me dan ook dat Roland Van der Elst zich in een recent interview met het VFB positief uitliet over GOUD.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs