EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2001 tot 2005 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 24 februari 2015

We kunnen leren van de GOUDen Eeuw

De wereld van het grote geld en de financiën van ‘gewone’ huishoudens zijn diep verweven, dat staat buiten kijf na de crisis in 2008. Maar volgens Oscar Gelderblom, hoogleraar Financiële geschiedenis aan de Universiteit Utrecht, laat de geschiedenis zien dat er niet één manier is om onze geldzaken te regelen. In Nederland bestond al ver vóór 1800 een goed functionerend financieel systeem, waarin burgers veel zelf deden en de overheid zorgde voor aanvullende financiële diensten voor huishoudens en kleine ondernemingen. Op 19 februari vertelt hij tijdens zijn oratie wat we op financieel vlak kunnen leren van de GOUDen Eeuw.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 februari 2015

John Paulson bezit 10,3 miljoen aandelen GLD

John Paulson bezit 10,3 miljoen aandelen GLD 23 februari 2015 in GOUD

John Paulson bezit 10,3 miljoen aandelen GLD 23 februari 2015 in GOUD

John Paulson, bekend hedgefundmanager, houdt zijn positie in GOUD aan. De laatste cijfers duiden erop dat het fonds van John Paulson, Paulson en CO, de grootste aandeelhouder blijft van de SPDR Gold Trust (GLD). Het fonds van John Paulson heeft maar liefst meer dan 10 miljoen aandelen in de GLD. De SPDR Gold Trust is het grootste GOUDfonds ter wereld.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Donderen GOUD en olie recht naar de bodem?

De olieprijs daalt vandaag weer door de belangrijke grens van $ 50 terwijl de GOUDprijs vandaag daalt onder de belangrijke grens van $ 1.200. Dit zet menig analist er opnieuw toe aan om een vervolg van de berenmarkt uit te roepen. Maar klopt dat wel?

In 2008 donderde de olieprijs van $ 147 naar $ 32,48 – een daling van meer dan $ 114!! De olieprijs deed er vervolgens 6 maanden over om de bodemformatie af te ronden. Het absolute dieptepunt van deze berenmarkt ligt voorlopig op 29 januari, nog geen maand geleden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Rusland grootste koper van GOUD in 2014

Een steeds groter deel van de totale vraag naar GOUD is afkomstig van centrale banken. Uit de laatste cijfers is gebleken dat centrale banken in 2014 bijna 500 ton GOUD hebben gekocht. De GOUDprijs is in 2014 licht gedaald van $1206 naar $1184 per troy ounce.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Market Update (23 februari 2015)

Beurs verder omhoog na akkoord Griekenland, Denemarken klaar voor kapitaalcontroles om munt te beschermen, speculanten massaal long op de dollar, Azerbeidzjan devalueert munt en rijke Grieken zoeken veiligheid in GOUD.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs