EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2006 tot 2010 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

Zeldzame GOUDen munten kunnen miljoenen opleveren

Er gaat steeds meer geld om in de markt voor zeldzame munten, zo bericht Reuters. Vorig jaar werd er voor een recordbedrag van $536 miljoen aan Amerikaanse GOUDen munten en zilveren munten geveild, maar nu er een aantal bijzondere stukken geveild worden is de kans groot dat het totaalbedrag dit jaar opnieuw hoger zal uitvallen.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

GOUDen Apple Watch gaat $10.000 kosten

Apple lanceerde gisteren de ‘Apple Watch‘, een nieuwe accessoire voor de iPhone die vooral het hogere segment moet aanspreken. Een 18-karaat GOUDen versie van het horloge heeft zelfs een prijs vanaf $10.000! Maar is dat ook allemaal echt GOUD?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

Market Update (10 maart 2015)

Euro zakt naar laagste niveau in 12 jaar, Denemarken weet valutaspeculanten op afstand te houden, OPEC moet olieproductie niet terugschroeven en GOUDprijs in dollar naar laagste niveau in drie maanden.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

GOUDprijs verder onder druk

De GOUDprijs daalde dinsdag tot het laagste peil in drie maanden en is bezig met de langste verliesreeks in bijna twee jaar.

De prijsdruk komt voort uit een sterkere dollar en speculatie op een eerder dan verwachte renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank, vanwege de aantrekkende economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

GOUDprijs zal stijgen naar $1550

GOUDprijs richting $1500 tot $1600 binnen 3 jaar 09 maart 2015 in GOUD

GOUDprijs richting $1500 tot $1600 binnen 3 jaar 09 maart 2015 in GOUD

GOUDprijs heeft de laatste jaren last van een negatief sentiment. De daling in de GOUDprijs sinds 2011 van ruim 38% heeft de belangstelling onder beleggers negatief beïnvloed. Analist Francisco Blanch van Bank of Amerika Merrill Lynch verwacht dat de GOUDprijs in de loop van dit jaar onder druk kan komen te staan wanneer de FED de rente zal verhogen. Blanch denkt dat de GOUDprijs de komende drie maanden een neerwaarts risico heeft en dat we het niveau van $1100 per troy ounce kunnen gaan zien. Maar over een periode van 2 tot 3 jaar verwacht Blanch een verbetering van het sentiment voor GOUD gekoppeld aan een hogere prijs.

De analist geeft aan dat de winst van januari verloren is gegaan door de sterkere Dollar. De Dollar steeg in verband met de verwachte renteverhoging door de FED. Blanch baseert zijn positieve visie voor GOUD op lange termijn op 2 factoren.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs