Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 2006 tot 2010
Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Van GOUDmijn naar natuurpark

Zoals u weet heeft het opgraven van GOUD een grote impact op het landschap. Grote stukken bos worden weggehaald en aan het einde van de levensduur van de GOUDmijn blijft er een grote kuil over waar niets meer groeit. Newmont Mining is zich daarvan bewust en begon daarom een ambitieus project in Indonesië…

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Britse munthuis gaat GOUD en zilver verkopen

De Britse Royal Mint wil beleggen in edelmetalen toegankelijk maken voor een grotere groep beleggers en spaarders. Het munthuis gaat voor het eerst in 47 jaar namelijk weer rechtstreeks GOUDbaren verkopen aan particulieren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Wat de Zwitserse Frank deed (+ 40 %) kan ook met GOUD gebeuren

Wanneer Koningshuizen geld creëerden verloor het geld aan waarde tot het ophield te bestaan. De centrale banken zijn de Koningshuizen van vroeger. Men denkt omdat het nu over digitaal geld gaat, dat alles anders is – maar de duurste woorden op de financiële markten zijn “This time it’s different” – het is nooit anders. En als fiat geld gaat, is GOUD het enige dat er over blijft.

Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Stijging GOUDprijs geeft impuls aan GOUD-ETFs

Door de stijging van de GOUDprijs van de afgelopen weken is er opnieuw belangstelling voor GOUD-ETF’s. De totale voorraad van het GLD, het grootste exchange-traded fund voor GOUD ter wereld, nam deze maand al met 31,43 ton toe. Dat is de grootste maandelijkse instroom in meer dan twee jaar tijd.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Rusland heeft inmiddels 1206 ton GOUD

GOUDreserves Rusland zijn recent verder gegroeid. In december publiceerde Yahoo Finance een artikel dat Rusland GOUD verkocht om de Russische Roebel te ondersteunen. De reserves van Rusland bleken gewijzigd en Yahoo Finance ging ervan uit dat Rusland een deel van haar GOUD had verkocht. Een valuta wordt juist ondersteunt door de GOUDreserves verder uit te bouwen en niet door te verkopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$